Najava: SHIFT konferencija o IT startupima

ShiftU Splitu će se u Galeriji umjetnina 22.,23. i 24. svibnja 2013. održati velika međunarodna informatička konferencija "SHIFT Conference“. Tema konferencije su IT "startup" projekti, u zapadnom svijetu brzorastuća industrija, koja i kod nas hvata svoj početni zamah. Pred petstotinjak domaćih i stranih posjetitelja predstaviti će se 32 nova IT projekta koje će ocjenjivati mentori sačinjeni od investitora, poduzetnika, i novinara svijetskih medijskih kuća, koji će među njima pokušati pronaći potencijalne stvoritelje nekog novog ICT proizvoda kojeg će koristiti milijuni ...

SHIFT CONFERENCE

Izvor: Ivan Burazin / Shift conference

Cilj Shift Konferencije je da postane snažan međunarodni brand, zbog čega organizatori dovode najbolje govornike iz cijelog svijeta sa područja IT-a, medija, investicijskih fondova, pa i one iz  showbiznisa koji ulažu u startup projekte.

Ovakvim nekovencionalnim pristupom IT konferenciji organizatori žele u Splitu napraviti "Cannes IT festival za startupe" i tako svoj grad i Dalmaciju pozicionirati kao nezaobilaznu destinaciju na mapi kongresnog turizma, kada je IT sektor u pitanju.

Shift

SHIFT Conference organizirale su tri splitske informatičke tvrtke, Procedo, Profico i Locastic sastavljene od IT entuzijasta, a pod generalnim pokroviteljstvom VIPneta, uz podršku Splitske Banke i Microsofta, te u suorganizaciji Ureda za transfer tehnologije (UTT), BICRO-a , European Enterprise Networka (EEN) i snažnu potporu TZ Splitsko-dalmatinske županije, HGK, CISEx i Grada Splita.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenoj stranici.

Povezani članci

Who's Online

We have 606 guests and no members online