IT: Shift Conference u Splitu

Shift konferencijaStartup konferencija koja će predstaviti mlade inovatore iz svijeta informatičkih tehnologija po drugi put će se održati u Splitu od 22. do 24. svibnja. Organizatori ovog događaja pod nazivom "Shift Conference" planiraju okupiti 500 uzvanika koji će uz prezentaciju novih startup ideja, raznih radionica te predavanja i motivacijskih govora svjetski poznatih predavača, moći uživati i u bogatom zabavnom dijelu programa. A on se sastoji od upoznavanja s povijesti Splita pa sve do organiziranih noćnih provoda ...

STARTUP KULTURA

Najveća konferencija IT industrije ikada održana u regiji

Izvor: DalmacijaNews

"Ovom konferencijom želimo Split pozicionirati kao nezaobilaznu točku na svjetskoj karti informatičke industrije, inače najbrže rastuće poslovne industrije na svijetu. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s konceptom IT startup konferencije, ove godine želimo izaći iz konzervativnih poslovnih okvira ovakvih događanja i napraviti konferenciju koja će postati splitski Cannes festival IT industrije", ističu organizatori.

Shift konferencija

Organizatori su odlučili kako će ove godine kreirati vlasititi brend "Shift Conference". Organizaciju i ove godine predvodi tvrtka Procedo uz pojačanju dviju splitskih informatičkih tvrtki Profico i Locastic. Ove inovativne mlade tvrtke pridružile su se organizaciji kako bi zajedničkim snagama podigli događaj na višu razinu i dale dodatni poticaj razvoju lokalne IT zajednice.

"Shift Conference" sa 500 uzvanika bit će najveća konferencija ovakvoga tipa ikada održana u regiji.

Povezani članci

Who's Online

We have 370 guests and no members online