Dani otvorenih vrata EU projekata Urbane aglomeracije Split

Grad Split uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira "Dane otvorenih vrata EU projekata" koji će se održati u utorak, 30. studenog 2021. od 9 do 12 sati na Rivi, na dnu Marmontove ulice.
Cilj je građanima predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju gradova i općina na području Urbane aglomeracije Split u područjima kao što su kultura baština, prirodna baština, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
Ovo je prilika da se upoznate s projektima Grada Splita i ostalih gradova i općina Urbane aglomeracije Split - gradova Solina, Kaštela, Trogira, Omiša i Sinja, te općina Dicma, Dugog Rata, Dugopolja, Klisa, Lećevice, Muća i Podstrane i dobijete odgovore na mnoga pitanja kao što su:
- što je Urbana aglomeracija Split?
- što je ITU mehanizam?
- koje su mogućnosti financiranja projekta u novoj financijskoj perspektivi?
Dođite u utorak na Rivu i upoznajte se s projektima Grada Splita i Urbane aglomeracije Split.

Izvor: Grad Split

Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom "EU in My Region" koja ima svrhu potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim bespovratnim sredstvima iz raznih EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, a koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

Povezani članci

Who's Online

We have 307 guests and no members online