Dodjeljene CBTour nagrade za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu

CBTour nagradaPrigodom obilježavanja Svjetskog dana turizma dodijeljene su i prestižne godišnje nagrade CBTour (Croatian Business Tourism) za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu u 2011. godini. Projekt tvrtke Belje "U srcu Kneževnih vinograda" proglašen je najboljim u kategoriji poslovnog turizma, dok je tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska za projekt "Lijepa naša Sava" dobila posebnu nagradu za istaknut nacionalni doprinos povezivanju kultura kroz turizam u povodu ovogodišnje teme Svjetskog dana turizma, "Turizam - povezivanje kulture" ...


INOVACIJE U TURIZMU

Dodjeljene CBTour nagrade za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu

Izvori: croenergo.eu, profitiraj.hr

Osim Belja, nagrade CBTour dobili su još tvrtka Hrvatski interijeri za projekt "Dizajnom do identiteta – Hrvatska hotelska soba", Turistički obrt Kastavea za projekt "Najdi zlatnega petešića", tvrtka Majstor kuhar za projekt "Putovanje gosta kroz specifične okuse hrvatske kuhinje", dok je tvrtka Rijeka Sport nagradu dobila za projekt "Integrirane marketinško-komunikacijske i programske strategije Astronomskog centra Rijeka".

Nagradu CBTour dobili su i tvrtka Habitat za projekt "Prvi Design Botique hotel u Zagrebu", tvrtka Hippy za projekt "Držač za vrećice kao brand kongresne industrije", tvrtka Applicon za projekt "Interaktivni sustav PandoPad u poslovnom turizmu", dok je najboljim menadžerom hrvatskog poslovnog turizma proglašen Centar za poslovni turizam za projekt "Croatia Meetings – Informacijski one-stop-shop hrvatskog poslovnog i kongresnog turizma".

U studentskoj kategoriji nagrada za najbolji poslovni plan hrvatskog poslovnog turizma pripala je Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli za projekt "Pula Boat Fair", a za najbolji marketinški program Sveučilištu u Rijeci za projekt "Hrvatska na dlanu".

Nagrade CBTour dodjeljene su organizaciji Društva inovatora Sigma i Hrvatske gospodarske komore – Europske poduzetničke mreže Hrvatske, i to u ukupno 9 kategorija za projekte i programe pravnih i fizičkih subjekata, dvije kategorije za projekte i programe studenata i dvije kategorije za fotografske radove.

Povezani članci

Who's Online

We have 219 guests and no members online