Hajduk pokreće inicijativu razvijanja nogometne infrastrukture u manjim sredinama bespovratnim EU sredstvima

Svjestan nedostatka odgovarajuće nogometne infrastrukture u manjim sredinama u Dalmaciji, HNK Hajduk odlučio je pokrenuti inicijativu te je pronašao natječaj kojim se takve investicije mogu financirati bespovratnim sredstvima iz Europske unije. Pozivaju sve predstavnike jedinica lokalne samouprave da mogu aplicirati za naselja do 5000 stanovnika, trgovačkih društava u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave te javnih ustanova neprofitnog karaktera u kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave da se aktivno uključe i apliciraju na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava kroz Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.- 2020. koji godišnje na raspolaganju ima 330 milijuna eura. Prva informativna radionica o tome kako se mogu uključiti i aplicirati održat će se na Stadionu Poljud (kino sala) u srijedu, 25. siječnja 2017., s početkom u 12 sati. Radionica je u potpunosti besplatna za sve polaznike, a Hajduk je osigurao stručnjake iz tvrtke TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje s višegodišnjim iskustvom u prijavi i provedbi sličnih projekata koji će zainteresirane na jednostavan i sažet način informirati o mogućnostima i kriterijima za dodjelu sredstava, obučiti ih i pružiti podršku u pripremi projekata opremanja i/ili izgradnje sportske infrastrukture, piše Dalmatinski portal.

Hajduk pokreće inicijativu razvijanja nogometne infrastrukture u manjim sredinama

Izvor: Dalmatinski portal

HNK Hajduk kao inicijator ovih radionica želi predstavnicima lokalnih samouprava pružiti punu podršku u vidu osposobljavanja za pripremu projektnih prijedloga na temu razvoja sportske infrastrukture za prijavljivanje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., kao i za provedbu projekata financiranih tim sredstvima.

Svi zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do utorka, 24. siječnja 2017. godine.

Povezani članci

Who's Online

We have 121 guests and no members online