Kakav preokret (i) u Omišu!

NK OMIŠ – NK HAJDUK II  3:2 (0:2). Kakav preokret na stadionu Anđelko Marušić Ferata! Sve do 78. minute izgledalo je da će Hajdukove rezerve stići do lagane pobjede, nitko nije vjerovao da pretposljednja momčad lige može izvući išta iz ovog susreta od časnog poraza. Međutim, sve se promijenilo u manje od 15 minuta.. U 78. minuti Kolić je ubacio u 16-erac, Grbić je bio na toj lopti, no nije je uspio uhvatiti, što je Frane Pivčević iskoristio i smanjio na 1:2. Domaći su osjetili da još ništa nije gotovo, samo pet minuta kasnije Žaja izjednačava na 2:2. Svi su mislili da će do posljednjeg zvižduka “bijeli” pokušati vratiti izgubljeno i napadati, ali Omišani nošeni publikom im to nisu dozvolili. Sudačka nadoknada je bila u tijeku kada Pivčević prima loptu na rubu kaznenog prostora, namješta se na lijevu nogu i vrhunskim pogotkom sprema loptu u mrežu šokiranog Grbića i baca u delirij 400 ljudi na “Ribnjaku” koji su imali priliku svjedočiti jednoj od najvećih pobjeda Omiša u klupskoj povijesti ...

DO 78. MINUTE GUBILI 0:2..

Omiš – Hajduk II 3:2 (0:2)

Piše: Ivan Vulić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija, Fosal.hr


nk omišHajduk je od prve minute preuzeo inicijativu, a u 41. minuti Juranović je pretvara u pogodak. Odlična akcija gostiju u 51. minuti, Franić dodaje Puljiću koji pronalazi nečuvanog Juranovića, a potonji postiže svoj drugi pogodak na utakmici za 0:2.

Četiri minute kasnije, Baučić je ispucao loptu, Žaja se izborio za otvoren put prema Grbiću, ali vratar gostiju ipak se snašao i otklonio opasnost. Utakmica je lagano počela gubiti tempo, izgledalo je kao da je sve riješeno, ali tada kreće već opisani show Omišana..

Za NK Omiš su igrali: Baučić, Bandov (od 88. Ercegović), Vrkić, Popović, Pivčević, Bauk, Klarić, Žaja, Kolobarić 6.5 (od 60. Čobanov), Jurić, Kolić.

Za Hajduk II nastupili su: Grbić, Bašić, Pejić, Franić, Bosančić, Tudor (od 87. Prskalo), Maloku, Basha (od 25. Puljić), Kurbanov (od 67. Mastelić), Hairlahović, Juranović.

Povezani članci

Who's Online

We have 269 guests and no members online