Hajduk: Došao Vučević, otišao prof. Marić, ostaje li Trogrlić?

U Hajduku su samo promjene stalne. Tek što su Splićani našli sportskog direktora, ostali su bez važne figure u stručnoj hijerarhiji, šefa omladinske škole, jer je profesor Zdravko Marić odlučio otići s te funkcije. I to nakon samo pola pola godine rada u Hajduku. Je li Vučevićev dolazak tome razlog ili posljedica, Marićeva odluka iznenadila je Hajdukove čelnike, a profesor ju je donio na temelju spoznaje da ne postoje pretpostavke za razvoj vizije koju je imao u radu omladinske škole Hajduka... A u toj viziji jedan vrijedan kotačić je i naš sumještanin Tihomir Trogrlić, trener najmlađih uzrasta Hajdukove omladinske škole...

HAJDUK

Piše: Alen Orlić / Jutarnji List
Izvor: Jutarnji List


Marić koji je poznat kao vrijedan i pošten nogometni stručnjak došao je u Hajduk s pozicije instruktora u županijskom nogometnom savezu, a vjerojatno će se tamo i vratiti.

Naravno da su i financijski problemi utjecali na atmosferu u omladinskoj školi kao uostalom i na cijeli klub, ali to nije problem od jučer i neće se tako lako promijeniti.

Hajduk pak mora razmišljati o čovjeku koji će preuzeti možda i najvažniji posao u klubu, a to je pozicija šefa omladinske škole.

Povezani članci

Who's Online

We have 237 guests and no members online