Iz Regije..

Omiški HDZ o subotnjem mirnom prosvijedu u Omišu

Omiški HDZ se oglasio priopćenjem vezanim za mirni prosvijedni performans "KOLAPS" održan u subotu u Omišu uz organizaciji udruge “Volim Omiš”. Ivan Škaričić u svojstvu predsjednik Gradskog odbora omiškog HDZ-a žestoko je napao organizatore prosvjeda te aktualnog gradonačelnika Ivana Kovačića.. Uostalom, pročitajte priopćenje u nastavku teksta ...

HDZ GRADSKI ODBOR OMIŠ

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Reakcija povodom subotnjeg prosvjeda u Omišu

Prosvjed u Omišu održan je u organizaciji udruge Volim Omiš, a zapravo iza svega stoji gradonačelnik Ivan Kovačić i njegova ekipa iz Omiša, Splita, Metkovića, Primoštena... Cilj ovog prosvjed a je jedan jedini, a to je ostanak na vlasti Ivana Kovačića pod svaku cijenu. Ako ne može na demokratskim izborima, onda metodama linča, hajke, uličnog terora prema gradskim vijećnicima, i na kraju klasičnim događanjem naroda, dovođenog i autobusima.

Miting istine. Zvuči poznato, zar ne?! Ivan Kovačić je zapravo samo obični ulični nasilnik, koji će najviše ostati poznat po tome što je napao čovjeka, sam se ozljedio, a zatim je to u medijima prikazano kao pokušaj njegovog ubojstva. Jedan novinar je čak zavapio „ Narode tuku nam najbolje sinove, Kovačića u Omišu i Petrova u Metkoviću“. Sada vidimo nije to slučajno zavapio. Zapitajmo se što će biti s nama ako su nam takvi najbolji sinovi.

Kovačić o projektima važnim za Grad pa i o zaobilaznici ne zna ništa, niti želi znati, a to ni ne krije. On i njegovi istomišljenici bezrazložno prozivaju DORH, te lažno optužuju bivšu vlast za pljačku i korupciju. To je sve što znaju. Prosvjed koji je bio skroman, u medijima je prikazan kao veličanstven, pokazao je da građani Omiša ne nasjedaju obmanama Ivana Kovačića i organizatora mladog umirovljenika Ivana Barišića.

Hrvatska demokratska zajednica je od svog osnutka, kroz svoje djelovanje zastupala interese Grada, njegovo ravnomjeran razvoj i podjednako sve građane grada Omiša. Postigli smo velike rezultate i na to smo ponosni.

S poštovanjem,

Predsjednik
Ivan Škaričić, prof.

Povezani članci

Who's Online

We have 231 guests and no members online