Hrvatski Dragovoljac - Crikvenica 26:29

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MORNAR CRIKVENICA 26:29. Rukometna štorija naših rukometaša s velikim dugoratskim sportskim srcem i omiškim parketom i sportskom "adresom" se nastavlja. U gostima slast i bodovi, a doma bol i manistra usuvo. I utakmica protiv Mornara iz Crikvenice imala je dva lica, prvo dobro, i drugo.. ne baš tako dobro, ali najbitnije je da smo opet uvidjeli da imamo mladost koja dolazi na prvoligašku scenu gdje i može ostati.. Iskusni Marko Galiot ionako će igrati do 50-e tako da Urličić i ostala mladost Hrvatskog Dragovoljca ima dovoljno vremena pokazati svu raskoš svog talenta.. te da se navijači i uprava ne trebaju brinuti za rukometne sezone koje dolaze... Ajmo naši!

NAJAVA UTAKMICE

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MORNAR CRIKVENICA

Naši mladići vični rukometu u zadnjem kolu 3.HRL kući u subotu u 16 sati dočekuju ekipu Dubrovnika i pokušat će pobjedom izboriti drugo mjesto u 3.ligi. Bravo mladosti (ipokojem veteranu) RK Hrvatski Dragovoljac, prva sezona i odmah borba za sam vrh!

Seniori će u 1.HRL bez prve vedete Dina "Stroja" Banovića, kojeg je malo prikočila ozljeda, u subotu u 20 sati pokušati pred svojim navijačima popraviti loš dojam iz prethodnih domaćih utakmica. Neće biti nimalo lako jer u goste im stiže iznimno čvrsta i iskusna ekipa sa samog vrha tablice, ekipa Crikvenice. No na muci se poznaju junaci..

Ajmo naši!

Povezani članci

Who's Online

We have 209 guests and no members online