Pobjeda Dragovoljca u Dubrovniku

Marin i ZeleRKHM DUBROVNIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  31:34 (15:18). U drugom kolu 2. Hrvatske rukometne lige skupina Jug, RKHM Dubrovnik u Gospinom polju ugostio je momčad Hrvatskog Dragovoljca iz Dugog Rata. Početnih par minuta pripalo je domaćinu koji je stekao prednost od tri razlike, no nakon pritiska gostiju ta je prednost u trenu nestala te su Dugoraćani okrenuli rezultat u svoju korist. Prednost na početku susreta bila je ujedno i jedina domaće momčadi u cijelom susretu ...

RUKOMET (M)

II HRL - jug
Dubrovnik. 01. listopada 2011.

RKHM DUBROVNIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   31:34 (15:18)

Piše: Davor Lopin / dbksport.com, Tonči Vlašić / portaloko.hr
Izvori: Magazin dubrovačkog sporta / dbksport.com, portaloko.hr


RKHM Dubrovnik je utakmicu otvorio vodstvom 1:0 i 3:1. Serijom 3:0 Hrvatski Dragovoljac dolazi do prednosti (4:3), koju je u prvom poluvremenu domaćin uspio dva puta anulirati (4:4 i 5:5) te isto tako dva puta u nastavku izjednačivši prvo na 22:22 a potom na 23:23.

Međutim, nakon posljednjeg izjednačenja, sa četiri pogotka u nizu, Hrvatski dragovoljac je ponovno stekao osjetnu prednost, koju je uspio sačuvati do kraja. Četiri pogotka razlike, koliko su imali u nekoliko navrata, bila je najveća prednost Dugoraćana na utakmici.

RK HD

Prvi strijelac Dragovoljaca bio je Marin Stipičić s 10 pogodaka. Najučinkovitiji kod dubrovačke momčadi bio je Vladimir Penava sa 13 pogodaka.

Povezani članci

Who's Online

We have 2212 guests and no members online