Odobrena potpora: 4 milijuna maloj brodogradnji

škveraniNa 52. sjednici Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja odobrena je regionalna potpora sadržana u Operativnom programu potpora za održavanje konkurentnosti i inovativnosti u maloj brodogradnji za 2010. u ukupnom iznosu od četiri milijuna kuna, piše Slobodna Dalmacija. Potpore su namijenjene nabavi opreme i strojeva, kupovini prava na patente, licence, tehnološko znanje ili stručno znanje koje nije zaštićeno patentom, a dodijelit će ih Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u obliku neposredne subvencije temeljem javnog natječaja u razdoblju od 15. listopada do 31. prosinca 2010. ...

POTPORA MALOJ BRODOGRADNJI

Piše: F.L. / Slobodna Dalmacija

Intenzitet potpore ovisi o veličini poduzetnika i prostornoj jedinici poduzetnika sukladno Odluci o karti regionalnih potpora.

Sredstva iz programa isključivo su namijenjena poduzetnicima kojima je osnovna djelatnost gradnja brodova i plutajućih objekata, čamaca za razonodu i sportskih čamaca, odnosno popravak te održavanje brodova i čamaca za prijevoz putnika i/ili robe koji nisu veći od 100 bruto registarskih tona.

Povezani članci

Who's Online

We have 300 guests and one member online

  • admin