Konferencija: Digitalna komunikacija turističkog sektora s tržištem

Turistička zajednica naše županije u suradnji sa Croatia hot spots magazinom i hotspots.net.hr portalom organiziraju konferenciju "Digitalna komunikacija turističkog sektora s tržištem (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse)" koja će se održati u srijedu, 14.2. s početkom u 9:30 sati u splitskom hotelu Park, s ciljem predstavljanja inovacija u digitalnome marketingu i pozitivnih primjera uspješnih destinacija i projekata. Prilika je ovo da zajedno sa digitalnim i medijskim ekspertima, stručnjacima marketinškog sektora, te najuspješnijim hrvatskim destinacijama, dobijemo odgovore na pitanja s kojima se susreću turistički profesionalci pri komunikaciji sa tržištem i u prodaji svojih aranžmana. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a njen program potražite u nastavku..

TURIZAM I INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

PROGRAM KONFERENCIJE:

9:30 – otvaranje konferencije, pozdrav organizatora
9:45 - Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, direktor Joško Stella, "Društvene mreže i turizam Splitsko dalmatinske županije"
10:10 - Turistička zajednica grada Splita – direktorica Alijana Vukšić, "Inovativne tehnologije i projekti u Turističkoj zajednici grada Splita"
10:35 Ultra Europe festival – direktor komunikacija, Luka Jureško, "Stvaranje destinacije"
11:00 Muzej Sinjske Alke - voditelj muzeja, Boris Filipović Grčić, direktorica marketinga, Marina Pavić "Suvremene tehnologije i sadržaji u Muzeju Sinjske Alke"
11:20 Turistička zajednica grada Dubrovnika, direktorica Romana Vlašić, "Inovativni projekti Tz grada Dubrovnika"
11:50 Centar za kulturu Vela Luka, ravnatelj Dinko Radić, "Kopila – grad mrtvih iznad polja života"
12:15 – 13:45 PAUZA ZA RUČAK
13:45 Muzej Apoksiomena – v.d. ravnateljica Andrea Blažević, "Muzej Apoksiomena"
14:15 Sunčani Hvar hoteli – direktorica marketinga, Anja Levak, "Prvi hrvatski hotel za Millenialse"
14:40 Grad Šibenik, Javna ustanova u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, voditeljica odjela za marketing, promociju i prodaju, Vera Jergović Bolanča i Melani Sikavica -  "Multimedijalni sadržaji Tvrđave Barone"
15:05 Turistička zajednica Zagrebačke županije – pomoćnik direktorice Roman Fekeža, "Nove tehnologije u Tz Zagrebačke županije"

Povezani članci

Who's Online

We have 229 guests and no members online