VIDEO: Poznati dobitnici Općinskih priznanja

Općina Dugi Rat41. sjednica Općinskog vijeća Dugi Rat protekla je u znaku priprema za obilježavanje Dana Općine Dugi Rat i blagdana sv. Josipa, nebeskog zaštitnika dugoratske župe. Nakon što je usvojen zapisnik s prošle sjednice, predsjednik vijeća Josip Banović je izvjestio kako je dugogodišnji član vijeća Ante Škarica podnio neopozivu ostavku na tu dužnost pa je na njegovo mjesto izabrana i prisegu dala Marija Vojnović Mekinić. Usvojeno je i rješenje o izboru i imenovanju ravnateljice predškolske ustanove Dječji vrtić "Dugi Rat" Biljane Brkan, kao i potpisivanje Ugovora o prijevozu učenika, studenata, umirovljenika i nezaposlenih sa JP "Promet" d.o.o. Split, do kraja ove godine. Obznanjen je i prijedlog odluke o dodjeli javnih priznanja Općine Dugi Rat za 2012. godinu, a laureati su: ...

DUGI RAT

41. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

Milanu Buljeviću nagrada Općine za životno djelo


DNEVNI RED:

1. Ostavka Ante Škarice, člana Općinskog vijeća i imenovanje novog člana Općinskog vijeća

2. Usvajanje zapisnika sa 40. sjednice Općinskog vijeća održane dana 13. prosinca 2012. godine.

3. Ugovor o prijevozu učenika, studenata, umirovljenika i nezaposlenih s tvrtkom PROMET d.o.o. Split

4. Rješenje o izboru i imenovanju ravnateljice predškolske ustanove Dječji vrtić "Dugi Rat"

5. Odluka o dodijeli javnih priznanja za 2012. godinu

a) Nagrada za životno djelo g. Milanu Buljeviću
b) Osobna nagrada g. Petru Ivaniševiću
c) Osobna nagrada g. Ivanu Mariću
d) Skupna nagrada "Hrvatskoj udruzi privatnih brodara "Split" Krilo Jesenice
e) Skupna nagrada Kickboxing klubu "Dalmacija " Dugi Rat
 

41. Sjednica Općinskog vijeća Općine Dugi Rat / Tvdr Dugi Rat na Vimeo servisu.


Piše: Davor Grgat
Video: TV Dugi Rat / Art Foto

Obznanjen je i prijedlog odluke o dodjeli javnih priznanja Općine Dugi Rat za 2012. godinu, a laureati su: Milan Buljević, nagrada za životno djelo zbog dugogodišnjeg angažmana i izuzetnog doprinosa u svim područjima društvenog života Općine Dugi Rat.

Osobna nagrada se dodjeljuje Petru Ivaniševiću, zbog nesebičnog zalaganja i pomaganja svojim sumještanima u ostvarivanju njihovih osobnih i opće društvenih potreba.

Ivan Marić je također dobitnik osobne nagrade Općine za njegov izniman doprinos poboljšanju uvjeta života i stanovanja mještana Orija.

Skupna nagrada se dodjeljuje Hrvatskoj udruzi privatnih brodara "Split" iz Krila Jesenica radi iznimnog doprinosa u očuvanju stoljetne tradicije u pomorskom prijevozu, u početku višanja, maslina i vina, zatim iskopa i prijevoz pijeska, a u novije vrijeme radi razvoju nautičkog turizma, koji je uvrstio Krilo i Općinu Dugi Rat u brend malih plovećih hotela.

Skupnu nagrada dodjeljuje se i Kickboxing klubu "Dalmacija" Dugi Rat povodom obiljažavanja njihove dvadesete godišnjice postojanja i  postignutih zapaženih sportskih rezultata na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online