Kreće HotSpot Dugi Rat s 2 lokacije za besplatan pristup internetu

HotSpot Dugi RatOpćina Dugi Rat dobila je sredstva u iznosu od 8.000,00 kn od Ministarstva turizma iz programa poticanja slobodnog pristupa internetu u turističkim destinacijama "Hotspot Croatia“ za projekt "Hotspot Dugi Rat" koji će se sastojati od dvije pristupne točke. Prva će biti postavljena na zgradi općinske uprave u strogom centru mjesta Dugi Rat, a druga u prostorima turističkog ureda na Dućama do 1. srpnja 2013. I Grad Omiš je dobio sredstva za projekt Hotspot Croatia - Omiš (3 pristupne točke). Na natječaj je pristiglo ukupno 111 zahtjeva, od kojih je odobreno njih 75, temeljem kojih će biti uspostavljeno najmanje 269 pristupnih točaka na području cijele Hrvatske ...

KREĆE HOTSPOT DUGI RAT

Izvor: MinT

HotSpotProgramom "HotSpot Croatia" nastoji se ojačati promociju hrvatskih odredišta i privući nove goste, a postojećima omogućiti još brže i kvalitetnije snalaženje i boravak u hrvatskim odredištima, te time utjecati na podizanje ukupne konkurentnosti hrvatskog turizma.

Odabrane lokacije bit će označene posebnim grafičkim znakom, a svi detalji o lokacijama bit će objavljeni na web stranicama Hrvatske turističke zajednice (http://croatia.hr) i Ministarstva turizma (www.mint.hr).

Na taj način će se domaći i strani turisti u bilo koje vrijeme moći informirati o lokacijama na kojima je moguće pristupiti besplatnom internetu tijekom svog boravka u Hrvatskoj.

Povezani članci

Who's Online

We have 442 guests and no members online