CineStar preuzima Splitska Broadway kina

kinoKino multipleks "Broadway" u Splitu večeras će odvrtjeti posljednju kinopredstavu. Od ovoga četvrtka na njegovo mjesto, unutar Prodajnog centra "Joker", useljava se najveći kinolanac u Hrvatskoj - "Cinestar". Filmski program će, doznaje Slobodna Dalmacija, nesmetano teći prema planu, a paralelno s time napravit će se i nužne tehničke preinake. Kompletno će se modernizirati oprema kako bi tvrtka Blitz-CineStar u Splitu već od 1. ožujka i službeno otvorila prvo u potpunosti digitalizirano kino u Hrvatskoj i regiji po mjeri najsuvremenijeg standarda ovog lanca multipleksa koji uključuju "wall to wall" platna i najbolju svjetsku audiovizualnu tehnologiju ...

NOVO U KINIMA

Piše: Marko Njegić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


U prostor i opremu kina bit će uloženo ukupno sedam milijuna kuna, a od pet dvorana, kapaciteta 700 sjedala, čak četiri će biti opremljene i RealD 3D tehnologijom.

Od "CineStara" mogu se očekivati već poznate usluge: tri sata besplatnog parkinga, Stars Club 2X bonus kartice koje omogućuju on-line kupnju ulaznica i ispis istih kod kuće, RealD 3D naočale, filmske matineje, svečane premijere i - više od 150 najnovijih filmskih hitova godišnje.

Povezani članci

Who's Online

We have 563 guests and no members online