Nauči kako snimiti film u dva mjeseca

Nauči kako snimiti film u dva mjeseca, sad kad ga imamo gdje i prikazati (kino Dalmacija :). Kino klub Split će 8.veljače u 20 i 15 sati početi novi tečaj Filmske škole, prenosi Slobodna Dalmacija. Predavanja će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom naredna dva mjeseca. Sam tečaj je u odnosu na prethodne skraćen, a naglasak je stavljen na teorijska predavanja, dok će za sav praktični rad biti naknadno organizirane radionice. Na samom tečaju polaznici će steći znanja iz povijesti filmske umjetnosti, teorije filmske umjetnosti, filmske tehnike, video tehnike, pisanja scenarija, suvremene prakse u eksperimentalnom filmu i videu te autorskog i amaterskog filma ...


PREDAVANJA O KAMERI, MONTAŽI, SCENARIJU...

KINO KLUB SPLIT

Kako snimiti film u dva mjeseca

Izvor: Slobodna Dalmacija

Predavači su Silvana Dunat, Joško Jerončić, Ante Verzotti, Jurica Pavičić, Ivica Bošnjak, Sanja Grbin i Sunčica Fradelić.

Nakon odslušanog tečaja, polaznici će postati članovi Kino kluba Split i dobiti pravo sudjelovanja u programima udruge.

Neposredno nakon tečaja, članovi će se prema afinitetima dijeliti u grupe i moći pohađati radionice kamere, montaže, zvuka, animacije i rada s glumcima.

Radionice će voditi Boris Poljak, Staša Čelan, Tonči Tafra, Veljko Popović i Alen Čelić.

Broj polaznika je ograničen a prijave se mogu obaviti na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj 091/896 5860.

Povezani članci

Who's Online

We have 156 guests and no members online