RK Vranjic - HRK Orkan 21:14

orkanašiceRK "VRANJIC" - HRK "ORKAN" 21:14. Jako teška utakmica! Od prve minute bila je vidljiva nadmoć kod domaćina, a nervoza i zbunjenost kod gošći. Na samom početku serija domaćina, na semaforu 4:0. Niz je prekinut jednim pogotkom i ubrzo nakon toga ponovno Vranjičanke rade seriju od četiri pogotka i rezultat je 9:2. Do poluvremena Dugoraćanke uspijevaju zabiti još dva pogotka pa je konačan ishod na poluvremenu 9:4...

BORILE SE AL' IZGUBILE !!!

3.10.2008. SOLIN - GD "Bilankuša", 20:00 sati. Gledatelja: 50
Suci: Marko Ćolović (K.Kambelovac) i Ante Taraš (K.Gomilica)

RK "VRANJIC" - HRK "ORKAN"  21:14   (9:4)

Piše: Ana Jelčić

OrkanašiceGledajući sa strane , i nije loše primiti 9 pogodaka u jednom poluvremenu, dapače, to je za pohvaliti obranu. No, u tome i je bila stvar na sinoćnjoj utakmici.

U obrani se "ginulo" a u napadu sve "prosipalo", uz bezbroj dosuđenih pasivnih napada, čemu je uzrok dekoncentracija i bezidejnost.

U nastavku - opet isto. Do gola - jedva. No ni domaće cure se nisu iskazale. I njihova je igra pala. (Računajući rezultat u drugom poluvremenu, bio bi 12:10!)

OrkanašiceNa kraju utakmice semafor je pokazao 21:14. Kod domaćina se istakla Anita Božić sa 6 pogodaka a kod gošći Mirjana Ercegović također sa 6 pogodaka.

- Po završetku utakmice, što reći?! Borile se jesmo, ali bezuspješno. Želja je zasigurno bila jak motiv, no...

Slijedećeg vikenda odlazimo na omiljeno (zadnje, NEKIMA, i krvavo) gostovanje, u Zadar, koji se prošle sezone u zadnji čas spasio od ispadanja iz lige.

RK "VRANJIC"

Matea Andabak, Ivana Rubelj, Nikolina Grubišić, Sonja Nuhanović, Antonija Jerković, Anđela Duran 4, Josipa Bešker 3, Ana Maraš 4, Josipa Bitunjac, Ivana Borozan, Helena Maretić, Ana Klišanin 2, Anita Božić 6(3), Mia Gotovac 2

HRK Orkan Dugi RatHRK "ORKAN"

Maja Kačunić, Ana Jelčić, Božana Caktaš 1, Antonia Voloder, Ivana Banović, Daniela Čulić 4(3), Mirjana Ercegović 6(1), Tea Čepić, Ana Čikotić, Marija Banović, Maria Zaratin 3
 

Povezani članci

Who's Online

We have 265 guests and no members online