Subvencioniranje prijevoza učenika, nezaposlenih i umirovljenika Prometovim autobusima

Općina Dugi Rat obavještava potencijalne korisnike o pravu na subvencionirani prijevoz autobusima JP Promet Split a kojeg mogu ostvariti redovni učenici i studenti, nezaposleni i umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Dugi Rat. Da bi ostvarili pravo na subvencionirani prijevoz i mjesečnu pokaznu kartu navedene grupe građan trebaju priložiti slijedeće dokumente..

Da bi ostvarili pravo na pokaz potrebno je priložiti slijedeće:

   a)  Učenici – potvrdu škole o upisu u školsku godinu 2016./2017. i presliku osobne iskaznice roditelja

   b)  Studenti – potvrdu fakulteta ili više škole o upisu u akademsku godinu 2016./2017. i presliku svoje osobne iskaznice ili osobne iskaznice roditelja,

   c)  Nezaposlene osobe – potvrdu HZZ-a o statusu nezaposlenosti i presliku osobne iskaznice

   d)  Umirovljenici – potvrdu HZMIO ili zadnji odrezak od mirovine i presliku osobne iskaznice.

Na temelju naprijed navedene dokumentacije svaki radni dan do 14 sati sastavlja se Popis koji se potom e-poštom dostavlja Prometu Split. Pravo na pokaz ostvaruju svi oni koji su na popisu, i nitko ne može dobiti pokaz ako se ne nalazi na tom popisu.

Pokaze za  mjesec rujan mogu ostvariti oni učenici koji su bili na spisku učenika za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2016. g.

Učenici moraju najkasnije do 15. rujna 2016. godine dostaviti potvrde škole o upisu u školsku godinu 2016./2017., sa preslikom osobne iskaznice roditelja, kako bi ostvarili pravo na pokaz za ostali dio školske godine 2016./2017.

Pokaze za  mjesec rujan mogu ostvariti oni studenti koji su bili na spisku studenata za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2016. g.

Studenti trebaju dostaviti potvrdu fakulteta ili više škole po početku akademske godine, dakle poslije 01. 10. 2016. godine.

Povezani članci

Who's Online

We have 67 guests and no members online