Program proslave blagdana sv. Josipa

Crkva sv. JosipaUređenje ulica, parkova, rasvjete.. teku pripreme za ovogodišnju proslavu Dana Općine Dugi Rat i blagdana Sv. Josipa, nebeskog zaštitnika župe Dugi Rat. Kako nam je rekao don Zdravko Vučak, dugoratski župnik, u povodu blagdana sv. Josipa održati će se  trodnevnica, na kojoj će u subotu, (16. ožujka) s početkom u 17,30 sati svetu misu predvoditi don Ivica Barišić, župnik u Žeževici, a u nedjelju s početkom u 9 i 11 sati sv. mise predvodi don Mario Buljević, vicerektor u bogosloviji u Splitu. U ponediljak s početkom u 9.00 i 16,30 sati slijedi sv. ispovijed, a u 17,00  sati  krunica, a u 17,30 svečana sv. misa, koju predvodi don Šimun Doljanin, župnik na Neslanovcu u Splitu. A na sam blagdan Sv. Josipa ...

DUGI RAT

Program proslave blagdana sv. Josipa

Piše: Davor Grgat

križ u dugoračkoj crkviNa Blagdan Sv. Josipa, u utorak u 8,00 sati održati će se tiha misa, a u 10,20 u suradnji sa Općinskim vijećem predviđeno je polaganje vijenaca pred spomen križ svim poginulima za domovinu  Hrvatsku, slijedi u 10,30 sati svečana sv. misa, koju predvodi don Jenko Bulić, profesor na KBF-u u Splitu, u 16.00 sati održati će se procesija po mjestu, a potom i svečana koncelebrirana sv. misa koju predvodi don Jenko Bulić. Kroz program će pjevati bogoslovi i  mješoviti zbor dugoratske župe i VIS "Emaus".

U organizaciji Općinskog vijeća, s početkom u 10.30 sati (u kinu "Dalmacija") održati će se svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će Jerko Roglić i Josip Banović, načelnik općine i predsjedsnik Općinskog vijeća izvjestiti o prošlogodnjim aktivnostima i stanju u Općini. Na sjednici će se dodijeliti nagrade i priznanja Općine Dugi Rat ovogodišnjim laureatima.

Povezani članci

Who's Online

We have 175 guests and no members online