Obavijest o podnošenju zahtjeva za dodjelu koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru

Sukladno Planu upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Dugi Rat za 2023., a koji je stupio na snagu 13.04.2023. Općina Dugi Rat je oglasila Obavijest o podnošenju zahtjeva za dodjelu koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru. Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe – vlasnici obrta, registrirani za obavljanje djelatnosti za koju se traži koncesijsko odobrenje mogu podnijeti zahtjev za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Općine Dugi Rat za 2023., počevši od 17.04.2023.
Zahtjev za davanje koncesijskih odobrenja sa svim potrebnim prilozima podnosi se na propisanom obrascu Zahtjeva Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja Općine Dugi Rat osobno predajom na protokol Općine Dugi Rat u uredovno vrijeme ili putem pošte, zaključno do 17. svibnja 2023. godine bez obzira na način dostave.
Popis dokumentacije, obrazac zahtjeva i određenih priloga možete pronaći ovdje, dok se tiskani obrazac može osobno preuzeti na protokolu Općine Dugi Rat u uredovno vrijeme. Koncesijsko odobrenje daje se na vremenski period od jedne godine.

Izvor: Općina Dugi Rat


Povezani članci

Who's Online

We have 167 guests and one member online

  • admin