Mirjana Nazor: Što smo sijali, to žanjemo

odgoj djeceKnjiga Mirjane NazorU prostorijama Hrvatske akademske udruge na tvrđavi Gripe, u utorak s početkom u 20 sati, održat će se akademski razgovor povodom predstavljanja knjige prof. Mirjane Nazor pod nazivom "Što smo sijali to žanjemo!". Mirjana Nazor do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, a u knjizi kolumni-eseja "Što smo sijali, to žanjemo" donosi napise o nelogičnim i nekorisnim načinima rješavanja odgojnih i opće društvenih problema. U drugom dijelu knjige nalaze se napisi koji kritički ukazuju na djelovanje crkvenih dužnosnika koje je često suprotno od onoga što se od njih očekuje ...


KNJIGE


MIRJANA NAZOR:


Što smo sijali, to žanjemo


Mirjana NazorKnjiga kolumni-eseja podijeljena u dva dijela. Prvi pod naslovom "Spremni, ali za što?!" donosi napise o nelogičnim i nekorisnim načinima rješavanja odgojnih i opće društvenih problema. U drugom dijelu pod naslovom "Život naglavačke" nalaze se napisi koji kritički ukazuju na djelovanje crkvenih dužnosnika koje je često suprotno od onoga što se od njih očekuje.

Mirjana Nazor do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.

Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske.


Knjiga Mirjana Nazor

Povezani članci

Who's Online

We have 319 guests and no members online