S knjigom na plažu..

s knjigom na plažuOsim za odmor, ljeto je prava prilika da nadoknadimo propušteno. Osim kupanja, sunčanja i izlazaka, svoje vrijeme možete kratiti i dobrom knjigom koja će vam uljepšati trenutke. Knjiga je pravi izbor kako bi se barem na trenutak izgubili u bespućima mašte i jednostavno se zamislili na nekom drugom mjestu. Naravno, za ljeto svi uvijek kupuju lagana štiva koja će vam upotpuniti vrijeme na plaži ili za vrijeme puta u autobusima, vlakovima ili avionima. Kristina Nejašmić je pronašla smo za vas deset primjeraka knjiga do 50 kuna ...

S KNJIGOM NA PLAŽU..

Top deset ljetnih knjiga do 50 kuna

Piše: Kristina Nejašmić / Pametna kuna
Izvor: Pametna kuna, 24sata

Sara Gruen: Voda za slonove  – ova roman donosi priču o ljubavi koja se usprotivila svim pravilima i osvojit će srca svakog čitatelja. (29,90 kuna)

Mahbod Seraji, Krovovi Teherana  – radnja se odvija u iranskoj prijestolnici i donosi priču o hrabrosti, žrtvi i ljubavi uz koju vam nikako neće biti dosadno. (29,90 kuna) 

Patrick Suskind, Parfem  – Jean-Baptiste Grenouille je u potrazi za stvaranjem najčarobnijeg mirisa, a pravu formulu pronalazi u mirisu mlade djevojke. Neobične trenutke ovog mladog zlikovca pročitajte u ovome romanu koji vas neće ostaviti ravnodušnima. (19,90 kuna)

M. Nazer i D.Lewis, Robinja  – klasik koji svatko mora pročitati govori o istinitom svjedočanstvu hrabre robinje u borbi za vlastitu slobodu i neovisnost. (19,90 kuna)

PROČITAJ VIŠE I SAZNAJ OSTATAK LISTE ...

Povezani članci

Who's Online

We have 602 guests and no members online