SDP Omiš: Predlagali smo zajedničku listu s jednim kandidatom za Gradonačelnika

Od samog početka predizbornu kampanju vodimo konstruktivno, u direktnoj komunikaciji s građanima pokušavajući pronaći najbolja rješenja za probleme grada, jer ne zaboravimo ovo su komunalni izbori. U pripremi kampanje organizirali smo tribinu na kojoj je promovirana mjera „Naplati pa plati“, plaćanje PDV-a nakon naplate izdanog računa. Izlagač je bio Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta. Sanacija stijena je bila glavna tema političke scene u Gradu Omišu te smo organizirali posjet nadležnog ministra zaštite okoliša i prirode, Mihaela Zmajlovića. Promovirali smo mjeru Energetske učinkovitosti, sufinanciranje obnovljivih izvora te obnovu fasada zgrada i obiteljskih kuća. Isto tako, gorući je problem nezaposlenost pa smo na tu temu pozvali Miranda Mrsića, ministra rada i mirovinskog sustava koji je na javnoj tribini promovirao mjeru „Garancija za mlade“...

SDP OMIŠ O PREDIZBORNOJ KAMPANJI

Predlagali smo zajedničku listu s jednim kandidatom za Gradonačelnika

Izvor: SDP Omiš

Na Fošalu smo imali info pult na kojem smo građane upoznavali s programom za koji tražimo povjerenje naših sugrađana, obilazili smo sela u priobalju i Poljicima. Odazvali smo se na sve medijske pozive gdje smo predstavili kandidate za Gradonačelnika, zamjenike i listu za Vijeće.
 
Naš program je dostupan na internetskim stranicama te je dostavljen na kućne adrese velikoj većini stanovnika Grada Omiša.
 
Plakate lijepimo samo na mjesta koja su Odlukom Gradskog vijeća Grada Omiša predviđena za plakatiranje.
 
U protekle dvije godine bili smo apsolutna podrška bivšem gradonačelniku, podržavali smo svaku dobru ideju u Gradskom vijeću te glasali ZA proračune. Organizirali smo nekoliko zajedničkih sastanaka s ministrima u Zagrebu vezano za projekte koji su bitni za Omiš, te sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem. Ako to nije konstruktivna podrška onda ne znamo što je.
 
Bili smo zainteresirani za nastavak suradnje za dobrobit našega Grada te smo predlagali zajedničku listu  s JEDNIM kandidatom za Gradonačelnika. Međutim bili smo osamljeni u predlaganju i zalaganju te smatramo potrebnim upoznati naše sugrađane s tom činjenicom.

Povezani članci

Who's Online

We have 456 guests and no members online