Kocka je bačena!

putS bloga don Ivana Grubišića prenosimo post "Kocka je bačena!"... Tekstom proglasa za korjenite i strukturalne promjene, pod nazivom „Savez za građansku i etičku Hrvatsku“, bacili smo kocku izazova za drukčiju Hrvatsku, želimo animirati hrvatske birače, da još jednom ne nasjednu, ne pogriješe, kako se ne bi nastavilo govoriti: "Hrvatska ima takvu vlast kakvu zaslužuje!" dosta je bilo politikanata i idiotizacije, jer, rezultati takvog vođenja Hrvatske su katastrofalni. Svi oni koji će svoj glas davati, kao i do sada, tzv. "velikim strankama", jer male stranke ili pojedinačne liste nemaju nikakve šanse, oni su zapravo opredijeljeni za status quo, za Hrvatsku bez šansi i budućnosti ...


don ivan grubišićZA BOLJU HRVATSKU

Kocka je bačena!

Piše: Ivan Grubišić
Izvor: donivangrubisic.blogspot.com


Ovakvo vođenje politike i tragikomično vladanje Hrvatskom, obzirom na strukturu toga vođenja došli smo do povijesne raskrsnice:Ili-Ili. Ili ćemo nastaviti istim putem s prevarama i kozmetikom ili ćemo pristupiti strukturalnim i korjenitim promjenama u društvu.

Svi oni koji će svoj glas davati, kao i do sada, tzv. "velikim strankama", jer male stranke ili pojedinačne liste nemaju nikakve šanse, oni su zapravo opredijeljeni za status quo, za Hrvatsku bez šansi i budućnosti.

Treba nam  novi početak nove paradigme ustroja i upravljanja državom. Sadašnji politikanti su potrošeni. Politiku treba rehabilitirati s novim nepotrošenim ljudima - poštenim i sposobnim.
          
Ako Savez dobije Vaše povjerenje uspostavit ćemo drukčiju, GRAĐANSKU I ETIČKU HRVATSKU! Birači, sada sve ovisi o vama! Tko nije za drukčiju Hrvatsku, od ove današnje, on je zapravo protiv Hrvatske.

kocka je bačena

Oni koji trče za foteljama i privilegijama su je protiv Hrvatske, bez obzira kako se stranka ili strančica zvala. Nema više političkih privilegija i masovne administracije, jer to Hrvatska više ne može podnijeti. Politički privilegiji i ogromna administracija vode Hrvatsku u propast.

Tko je za status quo on je protiv Hrvatske. Ovo je program za čovjeka, građanina za temelje društva a ne radi politikanata, umreženih lopova i povlaštenih pojedinaca i ustanova. Nećemo trpjeti više podjelu u hrvatskom narodu bilo na kojoj osnovi, zalažemo se za jednakost svih pred zakonom i Ustavom.

Davati svoj glas onima koji su do sada bili u zakonodavnim ili upravnim strukturama vlasti, znači da živimo u narodu "slijepaca", lažnih veličina i vještih manipulatora.
       
Ako je vjerovati koaliciji Savez za promjene na čelu s Zoranom Milanovićem  kako se pobjednik slijedećih izbora već zna, onda je suvišno i nepotrebno ići na izbore, te trošiti vrijeme i po koju kunu.

Naravno da će to prije biti zagrijavanje pred bjesomučnu utrku za svaki glas, nego pobjeda koja će doći sama od sebe kad pogledamo kako nositelja svih lista tako i mnogih prepoznatljivih "faca".

Naime, od HDZ-a moglo bi se nešto i očekivati da bi napravili ako ih sreća posluži, ali od ekipe oko Milanovića, mislim, da se ništa dobra ne može očekivati. Oni niti imaju viziju niti ideje.

Pa i sam Savez za promjene uzeli su od saveza za građansku i etičku Hrvatsku koji je već u veljači izašao s imenom i platformom za korjenite promjene.

Mišljena je ljudi u Savezu da bi nam se moglo dogoditi kao i 2000. na izborima da umjesto promjena doživimo samo zamjene fotelja, a da privilegiji i ostanu po starom dobrom partijskom običaju.

Savez za građansku i etičku HrvatskuOrganizirali su se u Savez četiri stranke, dok s druge strane imamo Savez za građansku i etičku hrvatsku, što je zapravo savez za korjenite i strukturalne promjene, a Milanović i "ekipa" o tome i ne sanjaju, od straha od reakcija.

Zdravi, veseli i pošteni bili!

Savez za građansku i etičku Hrvatsku

Povezani članci

Who's Online

We have 219 guests and no members online