Svaki narod ima vlast koju zaslužuje

Hrvati izabrali prvu predsjednicu. Nakon 20 godina sustavnog uništavanja svega što se uništiti da od strane HDZ-a, Hrvati opet ponosno biraju tu opciju valjda vjerujući kako će se sada nešto dramatično promijeniti. Definicija ludosti je u činjenju uvijek istih stvari, a očekivanje različitih rezultata. Mi smo, dakle, lud narod. Kolinda je u cijeloj ovoj priči nevažna karika. Jedino konkretno s*anje koje ovaj rezultat donosi je u tome što je ovo pokazatelj onoga što će se dogoditi na parlamentarnim izborima gdje će HDZ preuzeti vlast i opet krenuti u destrukciju zemlje u koju se toliko kunu i kojom se kite samo kad se to dobro slaže s njihovim bombastičnim predizbornim parolama i pustim obećanjima. Smiješne su mi i pobjedničke izjave u kojima se najavljuje prosperitet i potoci meda i mlijeka jer će to kao Kolinda nama podariti. A narod se onda loži na te pizdarije i slijepo vjeruje. Dakle, nismo samo lud narod već i ne baš previše bistar, piše Alen Bećirović ...

IZBORI

Svaki narod ima vlast koju zaslužuje

Piše: Alen Bećirović

Ivo Josipović je tako sposoban i kvalitetan političar da uspije izgubiti nemoguće. Totalno bezličan i bez imalo života očekivati da ti pobjeda samo upadne u krilo čisti je idiotizam. A kazna je, evo očita. Pokazalo se još jednom kao i milijun puta do sada da kod nas ljudi glasaju protiv nekoga, a ne za nekog.

Ivo Josipović, Zoran Milanović i kompletni SDP moraju se dobro zapitati o tome što i koliko vrijede kad ih se narod silom želi riješiti pa ogroman broj glasova daju i kompletnom anonimusu Viliboru koji ništa ne bi mogao napraviti.Svaki narod ima vlast koju zaslužuje. Mi očito nismo neki narod. Ali vjerujte vi i dalje glupim parolama, pustim obećanjima, busajte se u hrvatska prsa i svi zajedno gledajte kako sve tone kao da je upalo u živi pjesak. To je jedino što nam svima može donijeti HDZ.

charlie chaplin

A trenutna vladajuća garnitura može već početi pakirati kofere jer su toliko nesposobni da ne znaju prodati niti dobre stvari koje su napravili, a kamoli prikriti one loše ili one koje uopće nisu uradili. Kolinda bar lupa Karamarkovom šakom o stol, ovi se valjda boje ogrebotine.

Je*eš sve ovo. Nismo ni zaslužili bolje...

charlie chaplin

Povezani članci

Who's Online

We have 236 guests and no members online