Karamarko u Omišu: Nije smeće samo rejting, nego i politika ove vlasti

Karamarko u Omišu- Hrvatskoj nije samo kreditni rejting smeće, nego je i politika koju provodi aktualna vlast smeće, i to u svakom pogledu. Dovoljno je samo pogledati televizijski program, pa će vam biti jasno u koje smo se vrijeme vratili. Domovina nam je ugrožena, gospodarski i svjetonazorski podjednako... - kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tijekom sinoćnjeg govora na stranačkom skupu u Omišu organiziranom povodom 23. rođendana stranke koja je, kako su svi govornici ponavljali, stvorila Hrvatsku ...

PREDSJEDNIK HDZ-a U OMIŠU

Nije smeće samo rejting, nego i politika ove vlasti

Piše: Vinko vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Kongresna dvorana Hotela 'Plaža' bila je pretijesna da primi sve stranačke simpatizere i znatiželjnike koji su željeli čuti na koji se način Karamarkov HDZ namjerava vratiti na vlast.

- Početkom devedesetih nazivali su nas strankom opasnih namjera, a danas vele da smo zločinačka organizacija. Žilavi su, ne daju se, velikosrpsku agresiju im ne smiješ ni spomenuti, nego moraš koristiti blaži rječnik, a sve jer se ne mogu pomiriti s činjenicom daje Hrvatska samostalna država - naglasio je Karamarko.

- U HDZ-u smo jedno vrijeme imali sramni proces nazvan detuđmanizacija, a on nije bio ništa drugo nego de-kroatizacija stranke, a posljedično i dekroatizacija čitave zemlje.


Pojašnjenje poraza

Zemlje koju je sadašnja vlast u samo 14 mjeseci dovela do katastrofalnih brojki - naveo je Karamarko nabrajajući potom sve što je za Milanovićeva mandata krenulo naopako i sve stoje poskupjelo. Od plina do mlijeka. Izuzev bundi koje su, poentirao je, jedine pojeftinile.

skup HDZ-a u OmišuNije Karamarko zaboravio ni na 'ružne stvari u HDZ-u', a otkrio je i zbog čega je njegova stranka dvaput u deset godina izgubila izbore.

- Prvi put nam je na naplatu došao pretvorbeni kriminal u režiji naše braće Hrvata, petih i šestih ortaka, a drugi put smo gledali reprizu. Opet su nam se dogodili Hrvati koji su željeli naplatiti svoje hrvatstvo i materijalno osigurati praunuke, a nisu marili što im susjedi kopaju po kontejnerima. Apsurdno bi se, međutim, zbog toga bilo ispričavati, i to mi koji smo državu stvorili onima koji je nisu htjeli - poručio je predsjednik HDZ-a.

Za kraj je Karamarko u članstvo primio 40 mladih Omišanki i Omišana, te se pohvalio kako je od svibnja prošle godine, otkako je stao na čelo stranke, HDZ-u pristupilo 8.000 novih članova.

Povezani članci

Who's Online

We have 282 guests and no members online