Projekt 'BabyWatch' pobjednik Shift Challengea

Shift SplitPobjedom hrvatsko-slovenskog projekta BabyWatch, koji omogućava trudnicama da u svakom trenutku mjere otkucaje srca svog novorođenog djeteta i tako prate je li sve u redu s njihovim djetetom, završila je konferencija Shift Split koja se održavala od srijede do petka, okupivši preko 500 sudionika koji su mogli poslušati predavanja vrsnih predavača koji su govorili o novim trendovima i startup investicijama u svijetu, od kojih je većina došla iz inozemstva, neki čak i iz Los Angelesa. Na natjecanju startupa pod nazivom Shift Challenge 32 tima iz nekoliko zemalja je predstavljalo svoje ideje i rješenja skupini od preko 30 mentora, koji su im pomagali razviti ideju i naći kvalitetan poslovni model. Nakon napornog dana splitske večeri su sudionicima bile ispunjenje ugodnim druženjem i vrhunskim večernjim zabavama ...

SHIFT KONFERENCIJA

Projekt 'BabyWatch' pobjednik Shift Challengea

Piše: Ilija Brajković / Bug.hr
Izvor: Bug.hr

Na trećem mjestu natjecanja startupa se našao austrijski projekt Sportly, koji omogućava jednostavno okupljanje ekipe za razne sportske događaje i povezivanje svih koji žele sudjelovati u nekoj aktivnosti poput nogometa.

Drugo mjesto osvojio je projekt iz Mađarske pod nazivom Vidzor, koji se trenutno nalazi u zatvorenoj beti i omogućavat će kreiranje video snimki.

Pobjednik, BabyWatch projekt, okuplja ekipu uspješnih domaćih poduzetnika koji su već pokrenuli Indiegogo kampanju za svoj projekt u nadi za skorašnjom komercijalizacijom cijelog projekta.

Nakon uspješno odrađenog Startup Livea prošle godine, ista ekipa je ove godine digla ljestvicu na još veću razinu i jedva čekamo vidjeti što će nam pripremiti sljedeće godine.

Povezani članci

Who's Online

We have 227 guests and no members online