ITDE konferencija: IT rješenja za poboljšanje poslovanja u turizmu

turizam i ITViše priznatih turističkih stručnjaka iz zemlje i inozemstva okupit će se 23. i 24. ožujka na Prvoj ITDE konferenciji koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu. International Tourism and Destinaton Expo (ITDE) već se predstavio krajem prošle godine u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani okupivši eminentne experte na području turizma i novih tehnologija, a najnovija konferencija nastavak je nastojanja za efikasnim primišljanjem turizma uz pomoć tehnoloških trendova. - Na konferenciji na Ekonomskom fakultetu u Splitu imat ćemo predstavnike Googlea, TripAdvisora, Web Republica, ali govorit će i domaći stručnjaci dokazani na temema povezivanja tehnoloških inovacija i turizma poput ljudi iz MobiExplorea, EFST-a, Akcije - kazao je organizator ITDE Konferencije Joško Nikolić.., piše Ivo Šćepanović na stranicama portal DalmacijaNews...

IT RJEŠENJA ZA POSLOVANJE U TURIZMU

Google i TripAdvisor opet u Splitu

Piše: Ivo Šćepanović
Izvor: DalmacijaNews

zimmer freiITDE konferencija će govoriti i o pravilnom korištenju društvenih mreža u turizmu, bit će riječi o Facebook oglasima, o Google AdWords, upravljanju odnosima s kupcima za male i srednje hotelijere, analizi digitalne promocije na Internetu, osnovama internetske promocije u turizmu te drugim temama.

- ITDE Konferencija će predstaviti najnovija IT rješenja za poboljšanje poslovanja u turizmu. Pritom ćemo uzeti Internet kao glavni distribucijski kanal za turističke djelatnosti, s obzirom da "mreža svih mreža" pruža gotovo neograničen sadržaj vezan za putovanja, informacije o cijenama te za potrošačke alate potrebne za planiranje putovanja - kaže Joško Nikolić.

Povezani članci

Who's Online

We have 99 guests and no members online