Iz Regije..

Usvojen proračun Općine Podstrana za 2022.

Načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić objavio je na svojoj Facebook stranici kako je na sjednici Općinskog vijeća općine Podstrana usvojen proračun za 2022. godinu. U nastavku prenosimo (skraćenu) objavu.

"Na 5. sjednici Općinskog vijeća Općine Podstrana usvojen proračun za 2022. godinu. Zahvaljujem svima koji su dali svoj doprinos u izradi proračuna, posebno općinskim vijećnicima koji su u izradi sudjelovali kroz sugestije, konstruktivne ideje i zajedničko prepoznavanje ciljeva koje smo sebi zadali za realizaciju. Također zahvaljujem našim stručnim službama koje su odradile izvrstan posao na identifikaciji stavki i projekata koji se nalaze u raznim fazama realizacije ili su tek planirani u sljedećoj proračunskoj godini ili u projekciji proračuna za 2023. i 2024. godinu.
Veliko mi je zadovoljstvo ustvrditi da se poseban naglasak pri planiranju proračuna posvetio realizaciji infrastrukturnih i javnih sadržaja, poput gradnje sportske dvorane, otvorenih (vanjskih) vježbališta, dječjih igrališta te zgrade javne i društvene namjene – kulturnog centra čijom realizacijom će naše mjesto konačno dobiti jasan i konkretan centar na predivnoj lokaciji....
Sa zadovoljstvom mogu reći da imamo proračun koji je razvojan i prije svega realan, te da će se kroz realizaciju istog dodatno unaprijediti sadržaji i uvjeti života u našoj Podstrani.
U skladu sa zakonskom regulativom i našim tendencijama za što većom transparentnosti, kompletan proračun će biti javno objavljen na našim mrežnim stanicama gdje će svi naši građani imati priliku dobiti jasnu, točnu i razumljivu informaciju o svim proračunskim stavkama."

Izvor: Podstrana portal

 

Povezani članci

Who's Online

We have 89 guests and no members online