ITDE sajam: Društvene mreže i turizam

turizam i društvene mrežeSajam koji povezuje turističke trendove i društvene mreže (Facebook, Twitter,..), International Travel and Destination Expo (ITDE) održava se u Podstrani u Hotelu Lav od 24. do 27. studenog. Naglasak ovog turističkog sajma stavljen je na povezivanje turističkih trendova i društvenih mreža, te utjecaj društvenih mreža na razvoj turizma. Na sajmu će biti održano niz predavanja i okruglih stolova o utjecaju Facebooka ili Twittera na turističku sezonu i njezino produljenje, raspravljati će se o mobilnoj tehnologiji i putovanjima, marketingu i brendiranju za turističke agencije te o europskim fondovima za turističke agencije i projekte ...

SAJAM PUTOVANJA I DESTINACIJA

Kako pomoću društvenih mreža unaprijediti turizam

Izvori: TPortal, Slobodna Dalmacija

ITDF sajam namijenjen je profesionalcima u turističkoj industriji, ali i korisnicima njihovih usluga. Prvi je to sajam u regiji na kojem će se predstaviti novi trendovi vezani uz turizam i putovanje u sezoni 2012.

turizam i društvene mreže"Ljudi još ne shvaćaju utjecaj društvenih mreža u turizmu, putovanjima i odabiru destinacija te ovim sajmom, koji će ubuduće postati tradicionalan, pokušavamo na moderan način približiti hrvatske i svjetske destinacije", rekao je Joško Nikolić, direktor ITDE-a (International Travel and Destination Expo) na otvorenju sajma.

Tijekom sajma bit će prikazani i promotivni filmovi o turističkim destinacijama, a otvorena je i izložba fotografija. Zemlje partneri prvog međunarodnog sajma putovanja i destinacija su Indija i Češka.

Subotnji dan posebno je zanimljiv nezaposlenima koji žele organizacijski posao u turizmu. Na predstavljanju knjige "Facebook kao oružje" u 12 sati jedna će turistička agencija među publikom sklonom društvenim mrežama, internetu i brzim reakcijama nastojati pronaći zaposlenika za svoju tvrtku.

Povezani članci

Who's Online

We have 102 guests and no members online