Završeni 3. Dani hrvatske male brodogradnje

mala brodogradnjaDani hrvatske male brodogradnje, manifestacija koja se po treći put održala u marini Lav hotela Le Meridien Lav u Podstrani protekla je 4 dana doista prikazala cijelu paletu plovila koje hrvatski brodograditelji izrađuju u svojim škverovima diljem zemlje dokazujući kako se radi o ljudima koji su istinski zaljubljenici u ono što rade i da se usprkos svim nevoljama ne predaju. Posjetitelji su tijekom manifestacije imali prilike vidjeti i isprobati pasare, gumenjake, deplasmane, motorne brodove i prekrasne primjere tradicijske brodogradnje uključujući i jedrenjak "Barbara" na kojem su organizirana brojna druženja za izlagače i posjetitelje ...


PODSTRANA

Dodjelom priznanja završeni 3. Dani hrvatske male brodogradnje

Izvor: Kastela.org

Dani hrvatske male brodogradnje potvrdili su status centralnog mjesta okupljanja ove jedine proizvodne grane pokretnina u Hrvatskoj jer su izlagači osim na samom izložbenom dijelu svoja iskustva razmjenjivali na mnogobojnim druženjima i na stručnim skupovima koji su se održavali u konferencijskim dvoranama hotela Le Meridien Lav. Svoje je, između ostalih, svoje programe predstavila i Splitska Banka Societe Generale, generalni pokrovitelj manifestacije.

priznanja najboljima

Na samom kraju ovogodišnjeg izdanja Dana hrvatske male brodogradnje, organizatori su dodijelili priznanja svim brodograditeljima koji su u ovoj turbulentnoj godini imali hrabrosti predstaviti nove tipove plovila. Tako su priznanja dobili tvrtka Zanzini za inovaciju, tvrtka AD Boats za najveći iskorak na stranom tržištu, te redom za premijere tvrtke Venzor, Kuštera, Bura Boats, Barracuda, Manikela, Salona Var i Colnago dok je posebno priznanje uručeno Županu splitsko dalmatinskom Anti Sanaderu za dugogodišnju podršku i poseban doprinos manifestaciji.

Iako će se točni podaci znati tek kroz nekoliko dana, brojka prodanih plovila osjetno je nadmašila prošlogodišnju, neki su izlagači prodali sva svoja izložena plovila, a potvrdom dolaska na slijedeće izdanje Dana hrvatske male brodogradnje, proizvođači su izrazili svoje zadovoljstvo organizacijom i iznimno dobrom posjećenošću.

Povezani članci

Who's Online

We have 89 guests and no members online