Pametno objavilo program za EU izbore - Pametno za Europu

Stranka Pametno u EU Izbore kreće s pozitivnim stavom jer ih vidi kao priliku za aktivno uključivanje u izgradnju jedne europske Hrvatske. Vidi svoju aktivnu ulogu i u gradnji Europe u kojoj svatko može uspjeti, a Hrvatska zauzeti svoje ravnopravno mjesto.
Europa je izvanredno mjesto za život i veliki broj ljudi u njoj želi realizirati svoje osobne i profesionalne ambicije i životne ciljeve. Problemi i izazovi pred kojima se Europa nalazi u ovom trenutku su rješivi, i to jedino i isključivo ako naša društva i dalje budemo gradili na temeljima modernih građanskih vrijednosti humanizma te i dalje koristili razum i znanje za donošenje svakodnevnih, opravdanih, ali i dugoročnih odluka za nas pojedinačno, kao i za naša društva u cjelini.
Stranka Pametno objavila je Program za EU izbore - Pametno za Europu.
Program je nastavak politika iz 2016. godine, kad je Program stranke Pametno za parlamentarne izbore proglašen najboljim političkim i gospodarskim programom. Ovaj se Program za EU izbore 2019., osim na nacionalnom programu, temelji i na dokumentima Saveza liberala i demokrata Europe - ALDE, čiji je Pametno pridruženi član.

Izvor: Pametno.org

Stranka Pametno objavila je Program za EU izbore - Pametno za Europu. Pročitajte ga ovdje.

Pametno - kandidati za EU izbore - Pametno za Europu

Povezani članci

Who's Online

We have 639 guests and no members online