Stambene politike: Sustavno rješavanje stambenog pitanja za mlade

U ponedjeljak, u Splitu, Pametno organizira tribinu "Stambene politike", o tome kako mladi mogu riješiti svoje stambeno pitanje, što je zapravo POS, kako je zamišljen, a kako proveden i ostalo. Dođite, pozovite svoje prijatelje, podijelite informaciju o ovoj tribini i vidimo se u ponedjeljak, 6. lipnja 2016. u 19 sati u prostorijama Gradsko kotara Blatine, Poljička cesta 31. Gosti predavači su dvoje upućenih i zabavnih ljudi, arhitekti Iva Ivas i Luka Korlaet. Iva će nas upoznati s principima organiziranja stambenih zadruga i pokazat će vrlo uspješan POS u Mokošici – stambene zgrade mediteranskog izgleda i velike gustoće stanovanja. Luka će govoriti o kulturi stanovanja, naročito socijalnog prije i sada, u Hrvatskoj i drugdje..

NAŠ GUP 6/7

Izvor: Pametno.org

Pametno vas poziva na novu javnu tribinu, u okviru ciklusa Naš GUP 6/7, pod nazivom Stambene politike. Tema je prevažna ali izgleda i prezaboravljena. Stambene politike su politike koje postoje u civiliziranim zemljama, a odnose se na sustavno rješavanje stambenog pitanja za mlade ljude koji nemaju bogato nasljedstvo.

Tribina će se održati u Splitu, u ponedjeljak, 6. lipnja, u Gradskom kotaru Blatine, Poljička cesta 31, u 19 sati. Neće se snimati, nemoguće je za prepričati pa je najbolje da dođete. Dođite, pitajte, sudjelujte!

Povezani članci

Who's Online

We have 67 guests and no members online