Sabatina u hotelu Lav

vinoU četvrtak u Podstrani u hotelu Le Meridien Lav počinje 20. jubilarna međunarodna manifestacija vinogradara i vinara Sabatina 2010. Ova najstarija manifestacija vinogradara i vinara u Hrvatskoj, tradicionalna fešta kojom ljudi iz svijeta vina Lijepe naše obilježavaju završetak berbe i slave nova vina. I na ovoj Sabatini bit će dodjeljena osobna i kolektivna priznanja, a u Lavu vrijedi vidjeti i izložbu fotografija 20 godina Sabatine, izložbu vina i proizvoda od grožđa i vina, sajam vinogradarske i vinarske opreme, alata i repromaterijala te burzu vina ...

PODSTRANA

Sabatina u hotelu 'Le Meridien Lav'

Piše: Meri Šilović / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

vinoTijekom iduća tri dana trajat će radionice uz degustacije vina autohtonih sorti, znanstveno-stručni skup u organizaciji Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, vođene degustacije mladih vina i brojna druga druženja i događanja, među kojima je posebno zanimljiv Sabor vinogradara i vinara, gdje će se raspravljati o najaktualnijim temama i problemima iz ove branše.

Vrhunac ovogodišnje Sabatine bit će u subotu navečer kada će biti proglašena najbolja bijela i crna vina te šampion Sabatine.

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and no members online