Rukomet (Ž): Završile županijske lige..

marina banovićProteklih nekoliko tjedana mlade rukometašice Orkana provele su radno. U kratkom vremenu odigrale su sve zaostale utakmice i regularna kola. Mlađe kadetkinje (1996) na kraju su zauzele četvrto mjesto s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Split 2010. Djevojčice A (1998) nakon dobrog starta prvenstva su posustale i u zadnjoj utakmici ispustile predzadnje mjesto na tablici. Djevojčice B (2000) zauzele su solidno sedmo mjesto, ali se nadamo da će dogodine biti bolje, jer su prikazane igre bile puno bolje od ostvarenih rezultata...

RUKOMET (Ž)

Mlađe kadetkinje (1996)

RK ORKAN – ŽRK HOTELI MAKARSKA 23:16

Piše: Marina Banović / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

Dana 09.05.2012. u 20:00 odigrala se utakmica između RK Orkana i ŽRK "Hoteli Makarska" u Dugom Ratu na Streljani. Utakmicu smo započele samouvjereno i sigurne u pobjedu.Započele smo opušteno,i u obrani i u napadu.Nizale smo gol za golom u napadu dok je Antica u obrani odradila svoj dio. Rezultat u prvih 10.min. bio je 6:0 za nas (domaćine)..a onda...eh onda smo se opustile misleći da je utakmica gotova i pobjeda osigurana te da Makaranke nemaju želje za igrom...no one su pokazale drugačije.

RK Orkan

Par naših pogrešaka i propusta dovelo je da toga da je rezultat na kraju prvog pol bio 8:8. Uputile smo se prema svlačionici gdje je trener održao jedan zaista lijep i motivirajući govor koji nas je razbudio i opet smo počele igrat kako znamo. Obrana je bila dobra,napad također...ostvarile smo par zgoditaka prednosti te time pružile da se i mlađe igračice malo pokažu. Bez obzira ne sve prepreke (isključenja,"probijanja"..) mi smo ponovo uspile pokazati da smo bolje od protivnica.

Utakmicu je popratilo 50-tak gledatelja.Čestitamo curama što su se trudile,"možda" drugi put bude bolje...
 

ŽRK SINJ – RK ORKAN 19:12

Piše Antica Mimica / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

U subotu 26.05. odigrale smo utakmicu protiv ŽRK SINJ. U utakmicu smo ušle pune želje za pobjedom i nadale smo se da ćemo ovaj put uspjeti. No to nismo pokazale izvrsnom igrom. Jedina koja se istakla bila je izvrsna Vinka koja se slomila i održavala nas u igri.

Luce Ercegović
  Air Luce

No ne može se pobijedit bez igre i drugih igračica. Cure iz Sinja bile su bolje, te je rezultat na kraju utakmice bio 19:12.

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online