Bodovi otišli u Vranjic, Dugi Rat dobio sutkinju.. i to kakvu!

sutkinja VoloderMl.kadetkinje (96): RK ORKAN – RK VRANJIC 9:13
Djevojčice A (98): RK ORKAN – RK VRANJIC ?:?
Djevojčice B (00): RK ORKAN – RK VRANJIC 8:10 (4:7)
U 15.kolu ŽRL u goste mladim Orkanašicama stigle su ekipe Vranjica. Iako su se Dugoraćanke nadale osvojiti pokoji bod ipak su se pokazale kao dobar domaćin prepustivši vranjičankama svih šest bodova, ali mora se priznati i da su se gošće pošteno namučile u dviiljaditom i 96. … Ova nedjelja ipak će nam najviše ostati u sjećanju po sudačkom debiju naše dugoračanke, orkanašice Antonie Voloder koja je na „vatrenom krštenju“ na svojoj Streljani odradila odličan posao i utakmice odsudila u maniru iskusnog suca. Bravo Antonia! ...

RUKOMET (ž)

Dugi Rat, 04.03.2012., Rukometno igralište Streljana
ŽRL, 15.kolo

Mlađe kadetkinje (1996)

RK ORKAN - RK VRANJIC 9:13(5:7)

Piše : Sara Pecić / rkorkan.com

U 15.kolu u goste nam je stigla jako dobra ekipa Vranjica. Utakmicu smo otvorile jako loše, već u 6.minuti zaostajale smo 3 gola za protivnicama. Jako loša igra (pogotovo u napadu) trenera potiče na rano pozivanje time outa. Nakon „jezikove juhe“ vratile smo se koliko toliko u igru i do kraja poluvremena smanjile zaostatak na dva gola (5:7).

rk orkan

Na startu drugog poluvremena uspijevamo se približiti na samo gol zaostatka. U tim trenutcima „čudesna“ Antica brani i dva sedmerca zaredom, te ne dozvoljava, protivnicama da se odlijepe! Ali... sve je to palo u vodu. Deset minuta prije kraja vranjičanke su okrenule vodu na svoj mlin i riješile utakmicu..

Dosta promašenih zicera, izgubljenih lopti, tehničkih pogrešaka rezultiralo je takvim krajem.. Čestitamo protivnicama na pobjedi i naravno našoj Voloderki na odličnom prvom suđenju!!

RK ORKAN
A. Mimica, A. Ercegović, K. Banović, V. Tokić, I. Ribičić (1), I.Banović, V.Mimica (2), M.Merčep, P. Balić, A. Trgo, S. Pecić, A. Čikotić, M.Banović (1), L. Ercegović (5), I.Balić

RK VRANJIC
S.Bogdan, M. Teklić, L. Andabak, N. Buljan (1), M.Ljubičić (5), A. Jerčić, M.Lončar (3) , A.Milovac (2), N. Ivić, M.Škomrlj (1), H.Muslim, B.Ćubelić, I.Klaković-Gašpić, I. Buljan (1)

 sutkinja antonija voloder
Predsjednik RK Orkana Goran Tičić uručio je cvijeće prije prve odsuđene utakmice Antonie Voloder

Djevojčice A(1998)

RK ORKAN - RK VRANJIC

Izvješće je u pripremi...

 RK Orkan

Djevojčice B (2000. i mlađe)

RK ORKAN – RK VRANJIC 8:10(4:7)

Piše: Marija Banović / rkorkan.com

Utakmica j počela u 9:3o, izgleda za nas prerano, jer prvih nekoliko minuta kao da smo prespavale. Tek nakon 1:4 kao da smo se probudile. Obranu smo igrale bolje nego napad, pa smo prvo poluvrijeme smo završile rezultatom 7:4 za Vranjic.

U nastavku smo krenule jako dobro, golovima Petre Matković i Helene Banović stigle do minimalnog zaostatka, ali onda mali pad koncentracije i …Na utakmici je bilo oko 50 gledatelja. Utakmica je završila pobjedom Vranjica od 10:8.

Najbolji strijelac Orkana bila je Mia Milavić sa postignuta 4 pogotka. Čestitamo Vranjicu na pobijedi.

rk orkan

RK ORKAN
Ivnišević. L. Tomić, N. Matković, Laušić (2), Milavić (4), P.Matković (2), Tokić, M.Tomić, M.Banović, Garac, Rako, H.Banović, Mladin, Perlain, Tavra, Brzović

RK VARANJIC
Maloča (1), Sesartić, Buljan Ana (3), Bodrožić, Antonija Buljan (2), Kamber, Jerković, Vrgoč (3), Lovrić (1), Andrea Jerković, Brekalo, Čović, Matenda, J.Buljan, Luetić

RK Orkan

U nastavku Vam donosimo fotografije sa utakmica djevojčica A i B, a i ispričavamo se što nema slika mlađih kadetkinja jer smo jednostavno zbog dinamične i dobre igre obe ekipe zaboravili "opaliti" koju sliku.

RK Orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

rk orkan

Povezani članci

Who's Online

We have 112 guests and no members online