Rukomet: Orkanašice iskontrirale i Sokolove

Mlade OrkanašiceRK ORKAN - RK IMOTSKI SOKOLOVI  18:15 (8:7). U nedjelju 21.11.2010. u Imotskom sastale su se ekipe mlađih kadetkinja Orkana i Imotskih sokolova. Zbog lošeg vremena i izrazito puno kiše proteklih dana nismo imali izbora nego zamijeniti domaćinstvo i odigrati "domaću" utakmicu u dvorani u Imotskom. To nas nije spriječilo da ubilježimo pobjedu i da nova nova dva sokola, pardon, boda "slete" na naš konto. Više detalja o samoj utakmici pročitajte u izvješću u nastavku članka ...


RUKOMET (Ž)

IMOTSKI, 21.11.2010.

Županijska rukometna liga, mlađe kadetkinje (1996), 9.kolo

RK ORKAN - RK IMOTSKI SOKOLOVI  18:15 (8:7)

Piše: Marina Šćurla / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

Utakmica se odigrala u Imotskom. Očekivali smo žestoku utakmicu, te smo se na to i pripremili. U početku je ekipa Orkana počela sa relativno dobro obranom, pa ekipa Imotskih sokolova nije mogla postići niti jedan gol, dok smo mi već u prvoj minuti iskoristili priliku i zabili pored loše obrane Imotskog. Kako se bližio kraj prvom poluvremenu situacija se počela mijenjati, naša obrana je bila sve lošija i domaće igračice su to iskoristile, te našu prednost smanjile na samo jedan gol razlike. Ishod na kraju prvog poluvrjemena je bio 8:7 za ekipu Orkana.

Nakon kratkog odmora te saslušanih savjeta stroge trenerice ušli smo u drugo poluvrijeme. Ali i ne baš najbolje... Pokušavali smo stiskati sredinu, a puštati krila, ali u nekim trenucima to nismo dobro radile. Ni u napadu nismo bile najučinkovitije, pa smo jako teško postizale pogotke.

Ipak, uspjeli smo izvesti nekoliko „brzih centara“ i polukontri i na taj način postići važne golove na nepostavljenu obranu. Ishod na kraju utakmice bio je 18:15 za Dugoraćanke.

Orkanašice

RK ORKAN

Lucija Ercegović(7), Marina Šćurla(5), Vinka Mimica(3), Ivana Ribičić(2), Marina Banović(1) Antica Mimica, Marija Merčep, Ivana Banović.

RK IMOTSKI SOKOLOVI

Ivana Šabić(7), Iva Puljiz(6), Anđela Mršić(2), Kristina Lozo, Ružica Puljiz, Matea Ljubičić, Matija Repušić, Mila Puljić, Ivana Žarković, Tomislava Maršić, Anđela Mršić, Ana Puljiz, Mar.Kukavica, Josipa Karoglan, Bruna Adžija, Dora Rebić, Lea Adžija.

Rezultati 9.kola:

Orkan – Imotski sokolovi 18:15 (8:7)
Cetina – Vranjic 5:19(2:9)
Vrgorac – Sinj 9:25(3:9)
Split 2010 – Kaštela 15:10(6:4)
Makarska – EMC Split 18:11(10:6)

Trenutni Poredak:

Prvi je Split 2010 sa 15 bodova, slijede ga Sinj i Orkan sa po 12, Vranjic sa 10. Peto mijesto dijele Trilj PV, Makarska i Imotski sokolovi sa 8, a slijede ih Kaštela sa 5, Vrgorac sa 4,te Trogir i EMC Split sa po 2 boda. Na začelju je ekipa Cetine bez bodova.

Povezani članci

Who's Online

We have 2256 guests and no members online