2.HRL-jug: Orkan - Vranjic 11:24

OrkanašiceRK ORKAN – RK VRANJIC  11:24 (6:13). Rekorderke! Da, upravo tako! Samo što se ovdje radi o negativnom rekordu! Naime, ni najstariji sadašnji članovi kluba se ne sjećaju kada smo u seniorskoj utakmici postigle svega 11 (slovima: jedanaest) golova! I po ovome ćemo sigurno ući u anale kluba. A kako i ne bi kada se mladim Orkanašicama situacija iz kola u kolo što se zdravstvenog stanja tiče sve više pogoršava ...


2.HRL-jug, 6.kolo
Solin, 10.11.2012., GSD "Bilankuša"

RK ORKAN – RK VRANJIC  11:24 (6:13)

Izvor: rkorkan.com

Ni najstariji sadašnji članovi kluba se ne sjećaju kada smo u seniorskoj utakmici postigle svega 11 (slovima: jedanaest) golova! I po ovome ćemo sigurno ući u anale kluba. A kako i ne bi kada nam se situacija iz kola u kolo što se zdravstvenog stanja tiče sve više pogoršava.

Tako, ovaj tjedan Marina Šćurla je bez problema sanirala ozljedu palca desne ruke, inače "zarađenu" na prošloj utakmici u Kaštelima, ali je zato zbog gubitka svijesti i osjećaja trnjenja ruku i nogu ostavljena na ispitivanju u KBC Split gdje se i sada nalazi. Rezultate, i to povoljne svi s nestrpljenjem očekujemo. I želimo joj što skorije ozdravljenje! A i fali(š) nam!

Marina Banović je teško prehlađena i također cijeli tjedan nije trenirala a niti ulazila u igru. Mirjam Nerer je pala u školi i ima ozljedu koja je sprječava trenirati i igrati. Dok je Vinka "zakrpljena" i igrala je, ali tako da osim velikog srca i zalaganja, poglavito u obrani se na njezinoj igri vidilo da je izvan forme. A i Mladena već duže vrijeme ima samo jedan trening sedmično što se na njezinoj igri/obrani itekako vidi.

rk orkan

Eto, te i takve smo se pokušale suprotstaviti jednoj od najboljih ekipa lige. A kako smo to napravile, najbolje se vidi iz konačnog rezultata. A on je osim navedenog posljedica i slijedećih činjenica: bekovi nam imaju 7 krivih dodavanja (u napadu, naravno) koji su svi rezultirali brzim realiziranim kontrama.

Cijela igra nam se svela na sistem "Na ti Luce balun pa ti napravi šta znaš". I dok je kod nje bilo snage to je nekako i išlo a u drugom poluvremnu je i ona naprosto nestala. Ostale su imale sve zajedno šut 4/18!?! To znači da je 9 igračica tijekom cijele utakmice imalo svega 18 šuteva!?! Dok je sama Luce, uglavnom pod prijetnjom oduzimanja lopte zbog pasivne igre imala 15 šuteva (ukupno 3/15)!

Dakle, što se naše igre tiče možemo je opisati samo jednom riječju: Katastrofa! A i rezultat je mogao biti sličan da trener Vranjičanki nije dao šansu svim svojim igračicama. A one su mu odgovorile tako da ih se čak 10 upisalo u strijelce.

Što reći za kraj? Najbolje ništa, osim da jedva čekamo da budemo kompletne i u formi.

RK "Orkan":

Mladena Delić (3), Anamarija Čikotić, Jelena Balić 2, Ivana. I. Banović, Klara Pelivan, Vinka Mimica 2, Ivana S. Banović, Ana Čikotić, Petra Balić, Antica Mimica (5+1), Marina Banović, Lucija Ercegović 6 (3), Ivana Ribičić 1, Marija Merćep;
trener: Zlatko Grubiša
-sedmerci: 3/5
-isključenja: 2 min

RK "Vranjic":

Matea Andabak, Antonija Milovac 3, Matea Škomrlj 2, Maja Boko 4, Nikolina Marić-Banje 1, Lucija Andabak 1, Mia Gotovac 3 (2), Helena Muslim, Josipa Bešker 4, Božena Čubelić, Antonija Jerković, Ivona Buljan 2, Marija Ljubičić 3 (1), Anđela Đuran 1; trener: Ante Božić
-sedmerci: 3/4
-isključenja: 6 min

Ljudi u crnom: Mirjana Bekavac (Sinj) i Željana Franić (Solin), nadzornik: Vladimir Šerić (Split).

Povezani članci

Who's Online

We have 96 guests and no members online