Uz odličnu igru, samo do boda

detalj s utakmice OrkanaŽRK MAKARSKA – RK ORKAN  15:14 (9:7), RK ORKAN – ŽRK DUBROVNIK  18:18 (7:8). Mlađe kadetkinje rukometnog kluba Orkan iz Dugog Rata odigrale su i zadnji krug 1.HR mlađekadetske rukometne lige, regija jug. Na kraju sezone zauzele su za nas pomalo razočaravajuće 7. mjesto. Ipak, nije sve tako crno, pružile su mlade Dugoračanke nekoliko jako dobrih partija i samo malo više sreće bilo je potrebno da plasman bude puuuno bolji. Kad u obzir uzmemo da su u obe gorenavedene utakmice imale napad za pobjedu i za remi, isto tako u pretkolu protiv Kaštelanki, da su pružile zaista čvrst otpor liderima Sinju i Vranjicu... Jedino bi mogli reći da su nešto lošije odigrale kontra Splita i Trilja. Prava je šteta da nemaju malo dužu klupu... U nastavku članka pročitajte kako je prošao zadnji krug natjecanja ...

1.HMKRL-jug, 5.krug

Makarska, GSD Makarska

Uz odličnu igru, samo do boda

Piše: Marija Merčep / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

RK ORKAN – ŽRK DUBROVNIK 18:18 (7:8)

Dana 27.03.2011. igrala se utakmica između RK ORKAN i ŽRK DUBROVNIK. Na tribinama je bilo 50-ak gledatelja. Oba kluba krenula su dobro, pogotovo Orkan, koji je poveo 3:0. Ubrzo Dubrovnik izjednačava i cijelo prvo poluvrijeme igra se gol za gol. Rezultat na kraju prvog poluvremena bio je 7:8 za Dubrovnik.

Početkom drugog poluvremena Dubrovnik povećava vodstvo na 3 gola, ali Orkan ne posustaje i dostiže rezultat. U daljnjem tijeku igre više nitko ne vodi više od jedan razlike, nego stoje jednako sve do kraja utakmice kao što je i završila (18:18).

Od igračica istakli bi Luciju Ercegović koja je postigla 9 pogodaka te igračicu Dubrovnika Mateju Krile sa čak 10 pogodaka.

detalj s utakmice RK Orkan


ŽRK MAKARSKA – RK ORKAN 15:14
(9:7)

Dana 27.03.2011. igrala se utakmica između RK ORKAN i ŽRK MAKARSKA. Utakmici je prisustvovalo 50ak gledatelja. Orkan je poveo sa 1:0, ali onda Makarska izjednačuje i prelazi u vodstvo od čak 5 golava (3:8). Nakon time-outa Orkan počinje malo bolje igrati i na kraju prvog poluvremena rezultat je 7:9.

U drugom poluvremenu Orkan počinje jače i izjednačuje rezultat, te nakon toga i vodi s golom razlike. Do kraja igralo se gol za gol i kod vodstva Makarske Orkan ima priliku izjednačiti što im ne uspijeva i Makarska odnosi pobjedu 14:15.

Iako je Lucija Ercegović bila najbolji strijelac sa 7 pogodaka, moramo ipak istaknuti Vinku Mimicu kao najboljeg igrača Orkana , te Anamariju Baros koja je postigla 6 pogodaka i bila najbolji igrač u Makarskoj.

detalj s utakmice RK Orkan

Povezani članci

Who's Online

We have 419 guests and no members online