I u zimskoj pauzi osvajaju trofeje

RK HDDječaci 94 osvojili su 1. mjesto na Kupu grada Biograda koji je odigran 11. siječnja. To je peti trofej koji su mlađe dobne skupine Hrvatskog dragovoljca osvojile na turnirima u zimskoj pauzi. Prvi trofej bila je pobjeda na Božićnom turniru u Splitu 22. prosinca na kojem je natupilo 8 ponajboljih momčadi iz Dalmacije u kategoriji Dječaka 94. U grupi su ostvarene pobjede protiv ekipa Kaštela Ad., Krilnika i Metkovića. U polufinalu pobjeđen je Zadar, a u finalu Split ...

Piše: Joško Čizmić / rkhd.hr

Momčad je nastupila u sastavu:

Mate Radalj, Marin Grgat, Dino Banović, Duje Tafra, Matej Jakelić, Ante Gale, Dino Suša, Šime Šolić, Stjepan Bajkuša, Mijo Lovrinčević, Davor Vuković, Nediljko Balić, Ivan Mustapić, Milivoj Kaštelančić, Mislav Mihanović, Bruno Varšić i Toni Novaković.

Najbolji strijelac na turniru bio je Dino Banović.

Zatim slijedi osvajanje turnira MAKSIMIR PRINC 29. prosinca u Zagrebu u sve tri dobne kategorije: mlađi kadeti, dječaci 94 i dječaci 96!

Na KUPU GRADA BIOGRADA nastupilo je 6 momčadi podijeljnih u dvije grupe. U grupi postignuti su slijedeći rezultati:

 HRVATSKI DRAGOVOLJAC – KNIN  21 : 4
 HRVATSKI DRAGOVOLJAC – ŠIBENIK 16 : 11


U finalu sastali su se pobjednici grupa:
 HRVATSKI DRAGOVOLJAC – MINI SUNCE BIOGRAD 14 : 10

Sastav pobjeničke momčadi:

Mate Radalj, Duje Tafra, Dino Suša, Stjepan Bajkuša, Davor Vuković, Šime Šolić, Mislav Mihanović, Milivoj Kaštelančić, Toni Mekinić, Marin Bitanga i Antonio Milinović.

Najbolji igrač na turniru bio je Duje Tafra.

Povezani članci

Who's Online

We have 620 guests and no members online