Orkanašice teško protiv 'novih' prvoligašica

OrkanašiceRK VRANJIC – RK ORKAN 23:13 (13:6). Utakmica u kojoj se unaprijed sve znalo. Jer odlične Vranjičanke, iako ovog puta oslabljene bez Marije Ljubičić (reprezentativne obveze) su i u ovoj utakmici pokazale zbog čega suvereno drže prvo mjesto i krupnim koracima grabe prema Prvoj ligi. Kod njih naprosto ne znaš tko je bolji ...

RUKOMET (Ž)

Solin, 23.03.2013.g., GSD "Bilankuša"
2.HRL-jug žene 14. kolo

RK VRANJIC – RK ORKAN 23:13 (13:6)

Izvor: RKOrkan.com

Kod Vranjičanki naprosto ne znaš tko je bolji: da li odlična Čubelić na golu (po našoj procjeni preko 15 obrana plus 6 sedmeraca), da li odlična krila Boko i Bešker ili vanjska linija u kojoj je prvo ime neuništiva Tonka Božić.

Drage prijateljice i prijatelji iz Vranjica sretno vam bilo u Prvoj ligi!

A naše Orkanašice?

Mi smo se i dobro nosile s obzirom na to da smo išle igrati pod motom "tko uđe u autobus igra". A razlog tome su slijedeće činjenice:

  1. Eskurzija 4 igračice (Petra i Ivana Balić, Anamarija Čikotić i Mirjam Nerer),
  2. Bolest: 3 igračice (Marina Šćurla, Lucija Ercegović i Ivana Ribičić),
  3. Povrede: 3 igračice ( Marina Banović, Vinka Mimica i Klara Pelivan);
  4. (ne) Treniranje: od preostalih 7 igračica odsutna je Ivana Banović (Zadar), a ostalih 6 u 4 termina imaju zajedno 18 treninga ?!? Od toga vratarke Mladena i Antica ukupno 6.

Treba li ovome uopće komentar?!? Možda ipak samo reći jedno veliko HVALA onim curama koje su što zbog povreda, što zbog bolesti a prepoznavajući trenutačnu situaciju ipak smogle snage i ipak nastupile.

Povezani članci

Who's Online

We have 2258 guests and no members online