Mini rukometašice Orkana na turniru u Splitu

RK Orkan, mini rukometProtekli vikend na Gripama u organizaciji ŽRK Split održan je turnir u mini rukometu. Natjecalo se u dvije dobne kategorije i to djevojčice rođene 2002. i 2004. (i mlađe). Uz domaćina na turniru su sudjelovale još ekipe Kaštela, Vranjica i našeg Orkana (svi sa po dvije ekipe). U prve dvije utakmice protiv Splita i Kaštela dugoračanke su odigrale jako dobro i kao plod takve igre ostvarene su dvije sigurne pobjede …

RUKOMET

Mini rukometašice Orkana na turniru u Splitu

Piše: Stjepko Čulić / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

2002. i mlađe

U prve dvije utakmice protiv Splita i Kaštela dugoračanke su odigrale jako dobro i kao plod takve igre ostvarene su dvije sigurne pobjede. U zadnjoj utakmici utakmici protiv Vranjica počele su dobro, ali onda je do izražaja došla kvaliteta vranjičanki koje su uvjerljivo slavile i zasluženo zauzele 1.mjesto.

RK Orkan


Poredak:

1. Vranjic
2. Orkan
3. Kaštela
4. Split

RK Orkan

Za Orkan su nastupile:
Iva Ivanišević, Josipa Maček, Ana Budić, Antonela Ivanišević, Marija Banović, Veronika Perić, Karla Pocrnja i Damira Pocrnja

RK Orkan


2004. i mlađe

Nakon dva tjedna najmlađe natjecateljice Orkana imale su i svoj drugi turnir. Ni ovaj put nisu uspjele doći do pobjede, ali su joj bile blizu u prvoj utakmici protiv ekipe Splita u druge dvije utakmice kontra kaštelanki i vranjičanki dobro su se držale. U svakom slućaju sve cure su imale značajnu minutažu, a neke od njih su postigle svoje prve golove.

RK Orkan


Poredak:

1. Kaštela
2. Vranjic
3. Split
4. Orkan

RK Orkan


Za Orkan su nastupile:
Ana Brstilo, Ana Milavić, Lucijana Vuković, Lucijana Jelović, Nora Herceg, Manuela Mladin, Marinela Brzović, Chiara Pivčević i Dora  Budiša.

RK Orkan

Na kraju bi se posebno zahvalili Martini Milavić (našem budućem tehniku) koja je vozila ekipe kombijem na turnir, slikavala i na kraju počastila cijelu ekipu.
 

RK Orkan

RK Orkan

RK Orkan

RK Orkan

RK Orkan

Povezani članci

Who's Online

We have 698 guests and no members online