Rukomet (Ž): Ugodan vikend na Streljani

na StreljaniRK ORKAN – ŽRK MAKARSKA  17:7 (7:2). RK ORKAN – ŽRK MAKARSKA  5:19 (1:12). Ovog vikenda na suncem okupanoj Streljani rukometne vještine su "ukrstile" mlađe kadetkinje i djevojčice Orkana i Makarske. U prvoj utakmici djevojčica rođenih '98. i mlađe mlade Makaranke dobrom igrom visoko su porazile vršnjakinje iz Dugog Rata. U drugom ogledu, ovog puta dvije godine starijih cura dobrom igrom, posebno u fazi obrane Orkanašice su visoko porazile gošće iz Makarske ...


RUKOMET (Ž)

rukometašice na Streljani

Mlađe kadetkinje (1996. i mlađe)

RK ORKAN – ŽRK MAKARSKA 17:7 (7:2)

rukometašice na Streljani

Piše: Antica Mimica / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

Dana  06.11. u 10 sati odigrana je utakmica između RK ORKAN  - ŽRK MAKARSKA. Prve minute protekle su u izjednačenoj igri. Obje ekipe pokazale su veliku želju i volju za pobjedom.

rukometašice na Streljani

Prvi su do gola došle Makaranke, ali njihova sreća nije dugo trajala. Na poluvremenu je rezultat bio 7:2 za Orkan.

rukometašice na Streljani

U drugom poluvremenu Orkanove igračice pokazale su još više znanja i želje za pobjedom, te su prešli u znatnije vodstvo. Na kraju utakmice, rezultat je bio 17: 7 za Orkan. Utakmicu je popratilo 50 najvjernijih navijača.

rukometašice na Streljani

U ekipi Orkana istaknula se je Lucija Ercegović s 8 golova, Marina Šćurla s 4 gola , Marina Banović s 3 gola i Dijana Bilić s 2 gola, a na vratima Orkana ponovo se je istaknula Antica Mimica.

rukometašice na Streljani

Iz ekipe Makarske istaknula se Katrin Mihaljević s 3 gola, Anamarija Boras s 2 gola, te Mia Šapit i Jelena Tomić s 1 golom.

rukometašice na StreljaniDjevojčice (1998. i mlađe)

RK ORKAN – ŽRK MAKARSKA 5:19 (1:12)

Piše: Petra Balić  / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com


Dana 06.11.2010 na igralištu "Streljana" u Dugom Ratu odigran je susret 7.kola ŽRL za djevojčice godišta 98 i mlađe.  Domaća ekipa RK Orkan odigrao je susret sa gostima iz Makarske, igračicama ŽRK Makarska.

rukometašice na Streljani

Za trajanja cijele utakmice dominirale su gošće što se dalo naslutiti i odmah na početku. Utakmica je završila rezultatom 5:19 (1:12). Čestitke objema ekipama!

rukometašice na Streljani

RK Orkan:

Antea Trgo 1; Klara Pavić; Kristina Banović; Lucija Laušić; Lucija Šolaja; Mia Milavić; Petra Matković; Anamarija Čikotić 1; Paula Jelavić Šako; Petra Balić; Ivana Pocrnjić; Leonarda Pavić; Anica Rako; Mirjam Nerer 3; Ivana Balić; Ana Ercegović

rukometašice na Streljani

ŽRK Makarska:

Lara Kovačević; Ivana Akmadžić 2; Iva Mustapić 1; Lucija Knezović; Ana Pavlinović; Lara Barać; Ivana Glavinić 4; Maja Kovačević 5; Lucijana Josipović 5; Nikolina Kujundžić 1; Petra Bogdan; Katarina Grmoja; Kate Gojak 1.

rukometašice na Streljani

rukometašice na Streljani

Povezani članci

Who's Online

We have 91 guests and one member online

  • admin