Bez krila i obrane, dobro i prošle

Sinj - Orkan

ŽRK SINJ – RK ORKAN  30:17 (16:8). Nešto bolje vremenske prilike tijekom sedmice su značile i malo veću prisutnost na treninzima. Od kojih su čak 2 (?!?) bila sa loptom. To je značilo i da su još neke od nas stekle "pravo" biti dio ekipe koja igra. Unatoč navedenom, neke ni to nisu iskoristile, pa smo na put u Sinj otišle ipak nešto oslabljene. A tamo nam je domaćin bila ekipa čiji je veći dio još prošlo prvenstvo igrao Prvu ligu, odnosno većina cura su članovi reprezentacija Hrvatske u čak tri uzrasne kategorije. No dosta o protivnicama. Uz ispravljanje i uklanjanje nekoliko loših stvari zu igri Orkanašica i iskorištavanje već standardno dobrih igara Lucije i dviju Marina budućnost bi nam mogla biti rezultatski uspješnija ...

2.HRL-jug, 12. kolo:

Sinj, dan poslije Dana žena, , Školska športska dvorana, gledatelja 40

Bez krila i obrane, dobro i prošle

ŽRK "SINJ" Sinj – RK "ORKAN" Dugi Rat 30:17 (16:8)

Izvor: rkOrkan.com

I protiv nas su veliki dio susreta predvođene odličnom Silvijom Masnić potpomognutom od Miljenke Macan, Eme Bilobrk i Ljubicom Plazibat, odnosno fenomenalnom Marom Budić na golu pokazale svu raskoš svog talenta i znanja.

Sinj - Orkan

A mi kakve već jesmo (bez treninga "na suhom", bez kondicije i sl.)  na neki način smo ipak pružile dostojan otpor. Možda se to iz konačnog rezultata i ne vidi, ali kada pogledamo podatke koji kažu da su nam čak 10 golova dale iz kontri, ili da je njihova vratarka imala 15 obrana – naše dvije ukupno 9, odnosno da smo imale 18 tehničkih grešaka - kriva dodavanja, ispadanje lopti i sl., možda bi se ipak mogli složiti sa tom tvrdnjom.

Ovome pridodajmo i činjenicu da su nam oba krila uputile svega 6 udaraca na gol protivnica (1 gol) kao i da su sinjanke uputile ukupno 31 udarac na naša vrata a postigle čak 24 gola (77%).

Iz svega iznesenog jasna je ona činjenica iz naslova ovog članka. A ona je dobar pokazatelj za budućnost. Jer na ovaj način nam je svima jasno u kojem smjeru prilikom treniranja i igranja trebamo ići.

Uz ispravljanje i uklanjanje tih loših stvari i iskorištavanje dosta već standardno dobrih igara Lucije i dviju Marina budućnost bi nam mogla biti rezultatski uspješnija.

Sinj - Orkan


ŽRK "Sinj"

Mara Budć, Matea Pletikosić 1, Lea Poljak 1 (1), Ema Bilobrk 3, Ljubica Plazibat 4, Martina Čović 2, Katarina Jukić 1, Manuela Runje 1 (1), Kristina Runje, Silvija Masnić 6, Miljenka Macan 4, Marina Botica, Kristina Mihaljević, Katarina Budić 4 (3), Ines Vrdoljak 1, Kristina Jaković 2;
Trenerica: Ljiljana Borozan

RK "Orkan"

Mladena Delić (6+1), Marina Šćurla 3, Anamarija Čikotić, Jelena Balić, Ivana I. Banović, Vinka Mimica, Ana Čikotić 1, Vinka Tokić, Ivana Balić, Antica Mimica (1+1), Marina Banović 4, Lucija Ercegović 9(4), Ivana Ribičić, Marija Merćep;
Trener: Zlatko Grubiša

Ljudi u crnom: Ante Božan (Solin) i Ivica Teskera (Šibenik),
Nadzornik: Damir Vuković (Podstrana)

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online