Orkan - Metković 22:21

RK ORKAN - ŽRK METKOVIĆ 22:21 (10:7). Utakmica 9. kola 2. HRL – jug između Orkanašica i rukometašica Metkovića završila je pobjedom Dugoračanki. Nakon početkog vodstva Metkovki Orkanašice su preuzele kontrolu nad utakmicom i rezultatom te na pauzu otišle s vodstvom 10:7. I u nastavku su Dugoraćanke igrale angažiranije, rezultatska prednost postala je sad već i uvjerljiva pa se činilo da je pobjednik susreta već poznat. No Metkovke su se sredinom nastavka trgnule, zaigrale odlučnije, snažnije i preciznije, pa je prednost Orkanašica počela kopniti. Minut prije kraja Orkan vodi s dva gola razlike, a Metkovčanke uspjevaju samo smanjiti na konačnih 22:21.
Za RK Orkan nastupile su: Petra Balić, Marina Šćurla (11), Ivana Banović (1), Kristina Banović (5), Nora Herceg (1), Rita Martić (1), Paola Ković (3), Petra Bartulin. Čestitke igračicama i trenerici. I naravno, tajniku Đankiju.

Rukometna priča tjedna ipak je hrvatska ženska rukometna reprezentacija koja je pravi hit na EP u Danskoj gdje je u četiri turnirske utakmice ostvarila sve četiri pobjede! Tomu se baš nitko nije nadao, pogotovo kada znamo da zadnjih 10 godina nismo uspjeli proći niti skupinu. Redom su padale Mađarska, Nizozemska, Srbija i u drugom krugu Rumunjska. Još jedna pobjeda u drugom krugu, protiv najboljih na svijetu, Norveške (subota u 18:15h) ili Njemačke značilo bi sigurno polufinale i borbu za medalju. Ajmo cure!

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 234 guests and no members online