Javni radovi na sve strane

Nije samo Dugi Rat "raskopan" (radovi u Jadranskoj ulici i ispred Tommyja) već i Omiš (sanacija crkve Sv.Mihovila, uređenje Fošala), te sam prilaz njemu (Vukovarska ulica). Evo što o tome na webu kažu omiški gradski oci (dugoratski su o radovima u mjestu ostali nijemi)..
"Kako je to već vidljivo, započela je realizacija projekta uređenja i sanacije komunalne infrastrukture ulice Fošal. Projektom je obuhvaćeno parterno uređenje južne i sjeverne strane ulice Fošal, do pročelja stambenih zgrada, sa rekonstrukcijom i sanacijom kompletnih instalacija. Za završnu oblogu parternog uređenja predviđene su kamene ploče te zamjena ograda i javne rasvjete uz prometnicu D8 kao i nova komunalna oprema (klupe, košarice i sl.)..

Uređuje se Fošal

Izvor: Grad Omiš

Na temelju provedenog postupka javne nabave za izvođača radova odabran je INERO d.o.o. iz Splita. Rok završetka svih radova je svibanj 2021.godine, uz planirani prekid radova tijekom turističke sezone u razdoblju od 1.6.2020. do 30.9.2020. godine. U skladu sa dinamikom izgradnje, južna strana ulice Fošal dovršit će se do kraja svibnja 2020.godine.Uređenje ulice Fošal predstavlja iznimno važan projekt za budući izgled i funkcioniranje grada Omiša pa se u tom smislu mole svi građani, a posebno vlasnici poslovnih i stambenih prostora uz ulicu Fošal za maksimalno razumijevanje privremeno otežanih uvjeta u korištenju glavne gradske ulice.

Radi potreba gradilišta promet će se odvijati po privremenoj regulaciji te molimo pješake i vozače da se iste pridržavaju uz povećan oprez.

Povezani članci

Who's Online

We have 216 guests and one member online

  • admin