Maturanti '89: Vidimo se opet isprid škole u subotu u 18 h, pa ćemo zafeštat kao nekad..

U subotu, 21. lipnja 2014. cijela generacija maturanata ljeta Gospodnjeg 1989. omiške srednje škole "Katja Pavišić Šperac" opet će se okupiti ispred stare škole i to točno u 18 sati. Informatičari, lijepe kemičarke, elektraši, strojari, ugostitelji,.. cila generacijo maturanata 1989., svi ste pozvani na feštu i na ovaj način, pa si barem na jednu večer uzmite time-out od svakodnevnice i lipo dođite na zajedničko druženje i spontano evociranje uspomena na bezbrižne školske dane i catch-up s ovim što Vam i nam se dogodilo u životu od kada smo napustili stare srednjoškolske klupe. Vidimo se! Program i više detalja je u nastavku ...

MATURANTI 1989., PAŽNJA!

Vidimo se u subotu na proslavi 25. godišnjice mature

Piše: Mladen Banović

Nakon okupljanja u 18 sati, napraviti ćemo đir po školi, pa će mo se ispred nje opet uslikati za Slobodnu i ostale portale, pa ćemo se uputiti na Priku, u Brzogriz "Monte Christo" gdje nas čeka druženje uz već dogovoreni aperitiv, švedski stol i jamnicu.

Dosad je 25-ak "maturanata" potvrdilo dolazak. Ostali to mogu učiniti danas i u petak, no tko dođe i bez potvrde više je nego dobrodošao.

Da se izbjegnu eventualni nesporazumi imamo i par pravila. Svo piće se plaća konobarici po primitku istog. Samo standardan, ugovoren menu i Jamnica se dijele na računu po broju osoba koji su potvrdili dolazak i koji budu prisutni.

Na travnjaku prostrane "bašte" brzogriza na Priku ima mjesta za cijelu generaciju (nitko nas neće ni potirat prije vrimena doma jer je travnjak gradsko vlasništvo), a tu je i restoran a'la carte, roštilj, pizza.. pa ni onaj tko se odluči pridružiti u zadnji tren neće ostati gladan. A bome ni žedan.

Glede glazbe i zabave - zaboravite na cajke i magazinsko hupa-cupkanje. Toga nema i na ovoj fešti toga neće biti, Gitare su i dalje obavezne. Zabaviti ćemo se uz zvuke Dalmacije i rock and rolla, te muzičke instrumente još uvijek mladih maturanata i pjesmu po želji..

Na druženju će biti priložene i liste na koje možete upisati svoj broj mobitela ili e-mail, korisnički nickname na Fejsu ili nekoj drugoj popularnoj mreži - tako da Vas za 5 ili prije godina možemo sve lakše kontaktirati.

Za sva pitanja članica organizacijskog odbora M-fešte (Nataša Franić) stoji Vam na raspolaganju na Facebook grupi "Maturalac".

Generacijo, vidimo se u subotu u 18 h ispred škole! Ne kasniti!

Povezani članci

Who's Online

We have 136 guests and no members online