Omiška Srednja škola traži nastavnike

nastavnikSrednja škola "Jure Kaštelan" Omiš raspisuje natječaj za popunu sljedećih radna mjesta: nastavnik HRVATSKOG JEZIKA - puno radno vrijeme, na neodređeno vrijeme; nastavnik FILOZOFIJE, LOGIKE, POLITIKE I GOSPODARSTVA I ETIKE – 9 sati nastave tjedno, na neodređeno vrijeme; nastavnik PSIHOLOGIJE, PSIHOLOGIJE KOMUNIKACIJE,POSLOVNE PSIHOLOGIJE S KOMUNIKACIJOM I PSIHOLOGIJE PRODAJE– 12 sati nastave tjedno, na neodređeno vrijeme; nastavnik ZEMLJOPISA – 6 sati nastave tjedno, na neodređeno vrijeme; ŠKOLSKI KNJIŽNIČAR - puno radno vrijeme, na određeno vrijeme do povratka radnice s rodiljnog dopusta ...

TRAŽE SE NASTAVNICI

Izvor: Srednja škola "Jure Kaštelan" Omiš

Srednja škola Uvjeti prema članku 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“ br.87/08., 86/09., 92/10., 105/10. i 90/11.). Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Rok za primanje prijava kandidata je 8 dana od dana objave natječaja. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta ( dokaz o stručnoj spremi, domovnicu, potvrdu o nekažnjavanju i životopis) dostaviti na adresu Škole.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Povezani članci

Who's Online

We have 123 guests and no members online