Balun: Mladost - Orkan, Omiš - OSK

Subota, 12.09. u 16:30 h, Proložac: Mladost - Orkan
Subota, 12.09. u 16:30 h, Omiš: Omiš - OSK
Nakon malog skandala u prehodnom kolu u Dugom Ratu, gdje je momčad Jadrana iz Tučepa u 54. minuti napustila teren kod rezultata 2:1 za Orkan zbog toga što domaćin nije osigurao liječnika, Orkan u subotu gostuje u Prološcu kod Mladosti. Utakmica počinje u 16:30 sati, a dan je idealan za lijepi posljepodnevni izlet navijača Orkana u Imotsku krajinu. I dok se dugoratski nogometaši nadaju bodu na teškom gostovanju, Omiš kod kuće liječi rane iz Ivanbegovine. Na megdan mu u 16:30 dolazi novajlija u ligi, ekipa OSK-a ...

Orkan u Imotskoj krajini, Omiš kod kuće liječi rane

GrabovacNakon nezasluženog poraza koji je trećeligaš s ušća Cetine doživio u Ivanbegovini, trener kluba Mirko Grabovac očekuje novu pobjedu na svom igralištu, pa za Sportske Novosti kaže:    

- U Ivanbegovini nas je pratila velika nesreća jer smo igrali dobro a doživjeli poraz. Imali smo i jedanaesterac koji nažalost nije iskoristio naš igrač Marin Koštić. Respektiram ekipu iz sinjskog kraja OSK koji do sada u dva susreta imaju dva poraza pa će pokušati u Omišu doći do bodova. Zabrinjava me ozljeda napadača Rake koji možda neće moći igrati, a na ozljedu se žali i stasiti stoper Vučko, no nastojat ćemo ga osposobiti za ovaj vrlo važan susret. Očekujem veliku borbu i pobjedu mog kluba - završio je trener Omišana Mirko Grabovac.

Povezani članci

Who's Online

We have 208 guests and no members online