Županijski Lidrano 2012.

lidranoSplitsko-dalmatinska županija ne treba strahovati za buduće kvalitetne novinare, literate i glumce. Naime, prema onome što je jučer prikazano na županijskoj smotri literarnog, dramsko- scenskog i novinarskog stvaralaštva osnovaca i srednjoškolaca Lidrano 2012, održanoj u Kongresnom centru Poljud, ovo je podneblje prepuno mladih talenata. Srećom, ne manjka ni izuzetno marljivih nastavnika, učitelja i profesora, koji bruse te biserice iz školskih klupa, tako da su članovi povjerenstava koji su trebali izabrati  kandidate za državno natjecanje imali jako težak zadatak ...

LIDRANO 2012.

Piše: Diana Barbarić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Ove godine imamo zaista izvrstan Lidrano, i u smislu broja učenik, ali i visoke kvalitete onog što su pokazali. Ukupno se natječe 300 učenika i 150 mentora - kazao je Davor Šimić, predsjednik županijskog povjerenstva za provedbu Lidrana.

Odabrani za 'državno'

Na državnom natjecanju u Šibeniku svoje scenske vještine če pokazati Zara Grubešić, Lucija Matić, Antonia Križan, Toni Elezović, Vjekoslav Lozo, Josip Rešetar, te Ante Anđabak i Marija Buljan.

U skupnim nastupima najbolji su bili đaci OŠ don Lovre Katića - Solin, OŠ "Jelsa". OS oca Petra Perice - Makarska, dok su među srednjoškolcima briljirali učenici 2. i 1. gimnazije iz Splita.

Držimo im fige da budu što bolji na državnom Lidranu u Šibeniku.

Povezani članci

Who's Online

We have 50 guests and one member online

  • admin